agaoswiecim 03.08.05, 22:36 Kochane jak często Wasze maleństwa się ruszają? Bo moje jest bardzo ruchliwe praktycznie cały czas go czuję, co gorsza te uderzenia są bardzo bolesne. Mam nadzieję że te intensywne ruchy są oznaką zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulusia Re: ilość ruchów 04.08.05, 07:33 ja mam tak samo, tylko ze od 2 dni-wczesiej Fasola byla dosc spokojna, a ostatnio wariuje)napisalam na "porod bez stresu", ale sie jeszcze nie doczekalam odpowiedzi. jak cos bedzie, to podesle. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: ilość ruchów 04.08.05, 08:21 Moja dzidzia też jest bardzo ruchliwa. Czuję ją dosłownie wszędzie (kończe 36tc) Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaak Re: ilość ruchów 04.08.05, 08:37 Moja tez fika prawie bez przerwy. Dzis pierwszy raz dostalam w zebro. Zazwyczaj mi wierci w pachwinach i innych dolnych czesciach ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
szyman33 Re: ilość ruchów 04.08.05, 09:04 Moje malenstwo tez caly czas jest ruchliwe. Czuje je wszedzi czasem to boli caly brzuch od jego ruchow. Ale nie martwcie cie podobno z koncem ciazy przestaje sie ruszac tak czesto....bo mu malo miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka84 Re: ilość ruchów 04.08.05, 09:09 Moje Maleństwo też prawie cały czas się rusza. I to nie są takie leniwe ruchy, tylko szaleństwa Pani doktor powiedziała,że to oznacza, że Dzieciaczek jest zdrowy i wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: ilość ruchów 04.08.05, 11:38 Moja Mała też rusza się dużo i intensywnie.. Ale to dobrze Pani doktor powiedziała, że martwienie się o zbyt dużą aktywność dziecka to przesada.. cieszmy się, że nie mamy powodów do niepokoju Odpowiedz Link Zgłoś