15.08.05, 14:49
mamy majowe 2005 gdzie jesteście bo was szukam i nie mogę znaleźć
Obserwuj wątek
    • marta_g Re: maj 2005 15.08.05, 21:15
      Tu jestem, tu smile
      Ja też szukałam mam majowych, ale zawęziłam poszukiwania do dnia 26 maja i nikt
      się nie zgłosił sad(
      Mój Jasiek przyszedł na świat w Dzień Matki(4250 g, 57 cm), jest pogodnym i
      bardzo roześmianym dzieckiem.
      Je "raz dziennie", czyli cały dzień "wisi" przy cycusiu; jedna przerwa jest w
      nocy - potrafi przespać i 7 h!

Pozdrawiam, Marta mama Michała (5 lat) i Jasia (2,5 m-ca)
      • 19maj Re: maj 2005 15.08.05, 23:25
        duży był twój synś moja Natalka ważyła 3200 i 51cm teraz dopiero waży 5 kg i ma
        58 cm też jak nie spi to chce stale być przy cycu jak nie ciągnie i próbuję się
        odsunąć to jest płacz. lubi jak jej włączam rosyjskie piosenki wiesz co niewiem
        jak Twój Jaś ale moja córcia niebardzo lubi jeździc w wózku wożę ją jak śpi
        dopiero ostatnie 3 spacery nie spała i była spokojna ale dziś znowu był spacer
        na rękach a wózek jechał pusty
        w nocy w miare dobrze śpi usypia około 21 to budzi sie o 4-5 nieraz jeszcze o 1
        ale rzadko

pozdrawiam Iza i Natalka(3m)
        • marta_g Re: maj 2005 16.08.05, 11:06
          u nas też wózek służy do pchania przez mamusię, a na rączkach najlepiej hi,hi,
          tylko że mój skarbek waży juz 7 kg, więc casem muszę skracać spacer lub chodzę
          w niedalekiej odległości od domu, bo ramiona odmawiaja mi posłuszeństwa smile.
          Skąd jesteś? My mieszkamy we Wrocławiu.

Pozd. Marta
          • 19maj Re: maj 2005 17.08.05, 07:32
            my mieszkamy w kutnie to jest 40 km od Łodzi
            Moja Natalka wczoraj sie chyba wściekła cały dzień nie chciała spać tylko na
            ręku albo przy cycu mam nadzieję że dziś będzie lepiej bo wczoraj nic nie
            mogłam zrobić
            • marta_g Re: maj 2005 17.08.05, 12:54
              ładne miasteczko, miałam tam kiedyś ciocię mojej mamy i nawet ją 2 razy
              odwiedziłam wink. Jasiek wczoraj o dziwo miał dzień do spania, za to już dziś mu
              się odwidziało sad. Dochodzę do coraz większej wprawy w robieniu wielu rzeczy
              jedną ręką (najczęściej lewą) - nawet naleśniki udało mi się zrobić.
              To Twoje pierwsze dziecko?
              Pozdr. Marta
              • 19maj Re: maj 2005 18.08.05, 14:15
                pierwsze ale mam nadzieję że nie ostatnie jak chcesz to możesz przeczytać
                w "ciĄŻa i poród'" na 4 lub 5 stronie "szybkie narodziny Natalki"
                wczoraj wcale nie byłam przy kompie bo byłam z małą na szczepieniu i chyba się
                wystraszyła bo cały dzień była marudna że prawie cały czas miałam ją na rękach
                i jeszcze przy tym co zjadła to chyba wszystko ulała dziś jest już lepiej
                ile maszlat bo ja 29 i mam na imię Iza
                pozdrawiam
    • jkatnik Re: maj 2005 17.08.05, 21:05
      Tu są mamy majowe:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28475
      Ja miałam termin na 18 maja, ale moja córeczka urodziła się 27 kwietnia.
      Też jestem z Wrocławiasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka