asia228
14.10.05, 16:31
Wiem, że to nie temat na to forum, ale ma prośbę abyście powiedziały, co zrobiłybyście na moim miejscu. To samo pytanie zadałam na forum szpitale. Interesuje mnie wypowiedź każdej z was a nie tylko przyszłych mam Krakowa.
Jezu im bliżej do porodu tym mam większe wątpliwości, co do szpitala. Nastawiona byłam na szpital Kopernika w Krakowie ze względu, że moja pani doktor jest stamtąd, ale z drugiej strony tam jest wszystko płatne w porównaniu z innymi szpitalami. Więc dlaczego mam płacić! W dodatku musze wcześniej opłacić poród rodzinny a to nie zobowiązuje szpital do wykonania go, ponieważ tam obowiązuje zasada, kto pierwszy ten lepszy. Więc jak nie będzie wolnej sali w chwili rozpoczęcia mojego porodu to mogę nie mieć rodzinnego a pieniędzy i tak nie zwrócą. PARANOJA Zastanawiam się nad Żeromskim słyszałam naprawdę bardzo dobre opinie o nim. Po prostu nie wiem, co mam robić. Mam straszny dylemat a do porodu zostało 6 tygodni. Ten temat był wałkowany już naprawdę dużo razy, jednak mam prośbę napiszcie, co obyście zrobiły na moim miejscu?