Dodaj do ulubionych

która z was na 18 listopada?

04.11.05, 14:35
Dziewczęta, która ma termin na 18 listopada? Jak się czujecie? I co czujecie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • malooh Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 14:45
      Ja mam blisko bo 19 listopadasmileczuję się świetnie tylko niezdarnie.Jutro idę do
      lekarza i zobaczymy co tam słychać na dolesmile
      • bazylea1 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 14:49
        ja mam na 18-go. fizycznie czuję się niezle, dolegliwosci są niewielkie, za to
        psychika coraz gorzej, wolałabym juz miec porod za sobą (denerwuje sie brakiem
        miejsc w szpitalach, czy zdążę dojechac itd). nie mam pojęcia co sie dzieje na
        dole bo gin ostatnio badał mnie w 29tc.
    • mokopi Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 15:16
      Jam mam blisko bo na 17.11. Czuję się strasznie ociężała i wszystko mnie boli. Mały terrorysta sam próbuje wyjść odpychając się nogami od żeber. Co i jak będę wiedziała jutro bo wybieram się do gina.
      Pozdrawiam
    • tretus A 17 się liczy??? 04.11.05, 15:48
      No to i ja się dopiszę, czuję się GENERALNIE dobrze. Tzn. Puchną mi nogi i
      ręce, kondycja już nie ta, pod koniec października wydwało mi się , że Maciek
      zamierza urodzić się wcześniej, (wg. lekarza duża gotowośc porodowa, rozwarcie
      na 1 cm), teraz póki co cisza i spokój.
      Pozdrawiam
    • anita95 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 15:53
      ja mam termin na 17, miałam nadzieję że uda się wcześniej, ale chyba nic z
      tego, mam skurcze w pachwinach ,mały wierci się jak wiatraczek,coś tam się
      sączy, ale to chyba za mało zeby to było juz, trzymam kciuki za wszystkie
    • anet24 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 17:02
      Ja mam termin na 21.11 i ogólnie po prostu do dupy!!!!Mam dość wszystkiego, tego
      wielkiego brzucha, ociężałości, wszystko mi puchnie, bolą pachwiny, mam późne
      zatrucie ciążowe i depresję przedporodową. Co tam na dole to nie wiem, ale 10.11
      mam wizytę to może coś się wyjaśni. Jedno jest pewne - ja do ciąży się nie nadaję.
      • kasia_h80 Re: Do anet24!! 04.11.05, 20:16
        Podobnie jak ty mam termin na 21, ale chciałabym urodzić wcześniej i miec już
        to wszystko za soba, jeszcze na koniec dopadła mnie jakaś infekcja, we wtroek
        wizyta i zobaczymy co dalej.

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20051121/k/4889/preg.png
        • moniqua79 Re: Do anet24!! 05.11.05, 21:42
          ja tez na 21 mam termin. Pamietajcie ze pelnia jest 16-tego wiec sa duze szanse
          na ten wlasnie dzien smile

U mnie generalnie dobrze tylko spac juz nie jest tak latwo.

pozdrawiam mamusie i brzusie
          monika (wciaz 2 w 1)
          • anet24 Re: Do moniqua79! 07.11.05, 11:34
            Kochana!Sens życia mi przywracasz!A tak na serio to nie wiedziałam, że pełnia
            przyspiesza poród, cholera - to od księżyca też to zależy?
    • vera-su Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 18:04
      Hej, ja też na 18. Synek się wierci. Mnie totalnie bolą dłonie!!! Spuchnięte i
      zgrabiałe, czuję każdy staw. To dokucza najbardziej. Poza tym już wyczekuję.
      Dziś kończę się pakować smile
      • marra1 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 18:16
        Ja tez mam kalendarzykowy termin na 18, ale lekarz od usg twierdzi, ze moze byc
        wczesniej. I chcialabym wczesniej, bo odczucia mam jak Wy: tu i tam boli,
        maluch wielki, ciezki i kopie, fizycznie i psychicznie jestem coraz bardziej
        zmeczona, walizka spakowana, spioszki poprasowane... A tu zadnych znakow.
        smile Pozdrawiam wszystkie
        M
        • anual_78 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 19:22
          ja mam termin na 20, ogolnie czuję sie dobrze poza tym ze jestem ociężała i
          nieporadna, no i wszystko mnie swędzi... Juz nie moge sie doczekac, kiedy będę
          miała moje maleństwo obok siebie. Torba spakowana, bo gin twierzi ze bedzie
          wcześniej, rozwarcie na 2,5 także zobaczymy jak bedzie.
    • agnieszka1700 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 19:27
      hej ja mam termin na 15 listopada ale czuje ze urodze po terminie.Czesto poboluje mnie brzuch ale to nadal nie to co miało by być sad
    • kucyk75 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 22:05
      u mnie tewrmin na 19 XI ale z USG na 16 XI. Podobnie jak reszta - kondycja
      coraz gorsza, sapię i stękam, psychika siada na myśl o tym co będzie. Córka się
      boleśnie dla mnie rozpycha... a dzisiaj oglądałam sale do porodów rodzinnych.
      Torba nie spakowana, ubranaka nie poprasowane... Ogólnie jestem nieprzygotowana
      psychicznie, fizycznie, emocjonalnie do porodu...
      • niunia64 Re: która z was na 18 listopada? 04.11.05, 22:16
        Hej, ja na 16-tego. Nie jest źle, to zależy od dnia, ciężko mi zasnąć i trochę
        psychika siada, bo nerwy, nie weim kiedy się zacznie, jak etc.
        • kowcia Re: która z was na 18 listopada? 05.11.05, 07:32
          heja
          ja też na 18 a 12 mam isc z torbą do szpitala, sama nie wiem czy chcę tam
          siedziec,
    • nietzsche_f Re: która z was na 18 listopada? 05.11.05, 07:43
      na 20smile
      • anulka59 Re: która z was na 18 listopada? 05.11.05, 10:33
        Ja mam termi8n na 15 i czuję się dobrz.Troszkę puchną stopy.Pobolewa w dole
        brzucha i czop odszedł ale poważnych skurczy brak.we wtorek KTG i lekarz
        zobaczy co dalej ale pobytu w szpitalu nie zapowiadał.Jeśli się nie zacznie to
        do szpitala dopiero około21.11
        • asieksan5 Re: która z was na 18 listopada? 05.11.05, 11:13
          Ja mam termin na 3.12 . ale najpóźniej 22.11 bede miała cc, wiem,że Ty rodzisz
          też w bielańskim, to może się przez przypadek spotkamy. Czy masz swojego
          lekarza?
    • czamon Re: która z was na 18 listopada? 07.11.05, 11:12
      Ja mam termin na 19 listopada i nic nie wskazuje na to żebym szybciej urodzila,
      a szkoda. Brzuch mam wielki, nogi bola i spać nie mogesad
      • mycha1812 Re: która z was na 18 listopada? 07.11.05, 13:33
        Witam wszystkie mamuśki !
        Ja mam termin na 19.11.05r. i już mnie rozpiera . Ogólnie czuję się dobrze.
        Najgorsze są noce . Co godzinę z zegarkiem w ręku odwiedzam toaletę , podnieść
        sie przy tym z łóżka nie moge , sapię jak lokomotywa , i ostatnio w nocy budze
        sie mokra - bardzo spocona . Mam już dość . Nic sie nie dzieje . Myslałąm , ze
        może wczesniej urodzę . Mam rozwarcie na 1 cm . Jutro idę na KTG zobaczyny co
        będzie . Lekarz kazał mi przyjść dopiero 19.11.05r.( jak nie urodze
        wczesniej ) . To jeszcze prawie 2 tyg. okropne to czekanie !!!!!!!! Ale mnie
        wzięło na pisanie .
        Nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać .
        Pozdrawiam gorąco .
        Pa .
    • marcia7711 Re: która z was na 18 listopada? 08.11.05, 10:45
      No, to jest nasz trochę na drugą połowę listopada. Dziewczyny trzymajcie się,
      pomyślcie, że to chwile które już nie wrócą -lada moment zaczniemy inny etap
      życia. WytrzymajciesmileJak dotąd jest mi tylko ciężko podczas dłuższego
      chodzenia, no i te nocne toaletysmile Ale 18 listopada tuż, tuż....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka