Dodaj do ulubionych

lekarze z Krakowa

08.11.05, 14:26
moze warto by tu zrobic taka mini liste lekarzy z krakowa i okolic-tych którzy
sa godni polecenia-kompetentni i tych których lepiej unikac.
Wie ze wybór lekarza z najlepsza nawet renoma nic nie gwarantuje ale...

pozdrawiam majówki
Obserwuj wątek
    • agness25 Re: lekarze z Krakowa 08.11.05, 14:33
      hejsmile ja polecam Marcina Opławskiego, przyjmuje na ul.Floriańskiej 24 i w Widok-
      Medzie na os. Widok. Młody, bardzo sympatyczny i kompetentny lekarz.
      • vanilia25 Re: lekarze z Krakowa 13.11.05, 17:57
        no wlasnie mam podobny problem, kogo wybrac i z jakiego szpitala. ja chodze do
        dr kruszewskiej- kowalik.slyszalam ze dr marcinek jest swietny. czy ktos moze
        cos dodac?
        • aniak-i Re: lekarze z Krakowa 13.11.05, 22:04
          aha ja zaczełam wątek ale nie napisałam gdzie ja chodze: do dr Chałupczaka jak
          narazie jest super.Ma swój gabinet w centrum i pracuje tez w Klinice na
          Kopernika. I ja chyba tam urodze malenstwo.
          Wiem słyszałam duzo o klinice ale tez duzo dobregosmile
    • nitka111 Do Vanila25 14.11.05, 09:22
      Ja też chodzę do Kruszewskiej, jak ją oceniasz? Mnie trochę męczy jej
      małomówność, ale chyba nie będę zmieniać.
      • vanilia25 do nitki niteczki:)) 14.11.05, 17:32
        wiesz czyli mamy podobne odczucia, za kazdym razem jak ja o cos pytam to mam
        wrazenie ze robie jej krzywde. ale ogolnie mysle ze jest wporzadku. tylko nie
        wiem czemu wogole nie robi mi cytologi, a mi glupio ja bylo o to spytac.ale
        dzisiaj bylam z mezem i nawet pozwolila mu popatrzec na usg.pa
        • k_maja Re: do nitki niteczki:)) 14.11.05, 17:54
          ja chodze do juszczyka i etz wlasnie mi wcale nie robi cytologii!!! i nawet mnie
          to niepokoi...
          • vanilia25 k- maju 14.11.05, 17:58
            kolezanka do niego chodzi, jest bardzo zadowolona, mniej z wydanych pieniedzy i
            pytalam ja- tez nie miala cytologi u niego chyba juz od 2 lat. a przeciez
            powinna byc. tak gdzies przeczytalam w madrym pismie.
        • nitka111 Re: do nitki niteczki:)) 14.11.05, 18:20
          No właśnie smile. Ja w pierwszej ciąży chodziłam do Pawlikowskiej i z nią męczyłam
          się jeszcze bardziej. U Kruszewskiej, martwi mnie rzadkość badań, ale z drugiej
          strony, pytałam ostatnio i na USG połówkowe mogę przyjść nie tylko z mężem ale
          też z synkiem. Rozczuliła się jak powiedziałam, że ciągle pyta kiedy będzie mógł
          zobaczyć dzidziusia przez "łesgie" smile))
    • vanilia25 Re: lekarze z Krakowa 14.11.05, 18:32
      nie wiem czemu tak malo dziewczyn dzieli sie wiadomosciami o lekarzach ginkach
      z krakowasad . ania zapoczatkowala uwazam fajny temat ale marnie. szkoda. a
      gdzie dziewczyny rodzicie? myslalyscie juz?
      • nitka111 Re: lekarze z Krakowa 14.11.05, 19:12
        Szczerze mówiąc mam dylemat. Synka rodziłam na ujastku i do niedawna byłam na
        zdecydowana tam rodzić, ale dochodzą mnie słuchy o pogarszającej się opiece
        niestety.
        Dlatego czytam i zastanawiam sie, wiem natomiast gdzie na pewno nie.
    • aniak-i Re: lekarze z Krakowa 14.11.05, 19:38
      smile widze ze na prowadzenie wysuwa sie dr kryszewska. W którym szpitalu ona tez
      pracuje.

pozdrawiam bardzo mocno.
      Aha ja cytologie i czystosc mam co wizyte(ale mam przyblakane zapalenie)
      • vanilia25 nitka, 14.11.05, 20:07
        no i gdzie nie rodzic nitka?
        • nitka111 Re: nitka, 14.11.05, 21:39
          Według mnie, ale podkreślam to tylko moja opinia smile :
          1. Rydygier - wprawdzie nie sprawdziłam osobiście, ale moja koleżanka lekarka
          miała tam staż i odradzała
          2. Narutowicz - jakoś tak źle mi się kojarzy znam ginów z tego szpitala którzy
          bardziej zaszkodzili niż pomogli
          3. Kopernik - bo tak, też źle mi się kojarzy
          • vanilia25 Re: nitka, 14.11.05, 21:58
            no wlasnie, i tak to jest z tymi szpitalami. kazdy ma inne zdanie, ja znow
            mysle o siemiradzkim, rydygier lub kopernik. a nie moglby to byc jeden wielki
            super szpital??smile) nie byloby tylu pytan. dzieki za odpowiedz
            • nitka111 vanila 15.11.05, 11:07
              No to zgadzamy sę jeśli chodzi o Siemiradzki, też o nim myślę smile, co do tego
              szpitala, mam dwie opinie koleżanek, jedna negatywna i jedna super pozytywna,
              więc wolę sie zdać na siebie smile.
              Nadal myślę o Ujastku i jeszcze o Żeromskim, sporo tam się zmieniło ostatnio,
              odpycha mnie to co widziałam leżąc tam na patologii, a w końcu to było ponad 4
              lata temu.
              Sąsiadka rodziła ostatnio na Galla, muszę się dopytać jeszcze o tan szpital.
              Ale pomyśl jak to dobrze że mamy wybór, a nie musimy tam gdzie rejon smile))
              • k_maja Re: vanila 15.11.05, 15:16
                ja na razie jestem zdecydowana na ujastek... narutowicz na pewno nie - moja
                tesciowa tam pracuje i sama odradzala. a co do reszty - sama nie wiem. Tak
                naprawde chyba nie o szpital chodzi tylko o konkretnych lekarzy i personel, na
                który się trafi, a z tym - jak wiadomo - wszędzie bywa baaardzo różnie. Chyba
                trzeba liczyć na szczęście, bo pewności nigdzie nie ma sad
                kasia
                • vanilia25 Re: vanila 15.11.05, 19:20
                  macie racje dziewczyny ni etylko o szpital chodzi, i domyslam sie ze co zmiana
                  personelu w szpitalu to inna opinia dziewczyn. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka