Dodaj do ulubionych

pas ciążowy

12.01.06, 08:24

Zastanawiam się nad takim pasem:
allegro.pl/show_item.php?item=81039310
Wczoraj rozmawiałam z panią w sklepie, która mi mówiła że co prawda klientki
pytają o nie, ale nigdy nie miała.
Zastanawiam się czy się przyda i czy przede wszystkim rozciągnie się bardziej
niż na zdjęciu na moim rosnącym brzuszku ..
Jak myślicie? Warto kupić?

Lila
Obserwuj wątek
    • kropka1005 Re: pas ciążowy 12.01.06, 09:11
      a ja słyszłam ze pas jest tylko for fun i ewentualnie by zakryć brzuszek w zbyt
      krótkirj koszukce.ale moze ktoś ma inne informacje...
    • floraservice Re: pas ciążowy 12.01.06, 09:36
      Lila, moim skromnym zdaniem mozesz sobie spokojnie dac spokówj z tym pasem...
      pomyśl tylko jak on sie zwija w ciasny rulon, jak parę razy wstaniesz i
      usiądziesz, albo jak bedziesz dłużej szła. No chyba, ze jakimis cudownymi
      rzepami przyczepia sie go do bluzki i spodni, bo w przeciwnym wypadku, trzeba
      bedzie go stale poprawiać. Nie miałam nigdy takiego, ale nawet taki elastyczny
      pas ściągający pooperacyjny ma taką wadę, więc nie sądzę by tu było lepiej.
      znacznie wygodniejsze są dłuższe, obcisłe bluzeczki.
      • lila_m Re: pas ciążowy 12.01.06, 09:44
        pewnie masz rację, wiesz, ja myślałam że może sięprzydać do spódnic czy spodni
        biodrówek i krótszych bluzek
        hmm, dzięki za odradzenie smile

pozdrawiam, Lila
        • asw3 Re: pas ciążowy 12.01.06, 09:59
          Witaj lil_a ja kupiłam taki pas razem z sukienką i jestem super zadowolona smile))
          Po pierwsze nie zwija się w rulon (ale to zapewne zależy od firmy), po drugie
          noszę go od 2 m-cy i rewelacyjnie dopasowuje się do co raz większego brzuszka.
          Poza tym noszę go do spódnic, spodni i właśnie bluzeczek które stały się przez
          brzuszek zbyt krótkie smile Ciuchy generalnie mam w brazach a pas ceglasto-
          pomarańczowy także rozjaśnia całość smile Co prawda zapewne jeśli nie kupilabym
          sukienki do której on idealnie pasuje to zapewne nie kupiłabym pasa. Dodam że
          podkreśla brzuszek i jak mam go na sobie wszyscy mnie chwalą że dobrze
          wygladam. Nie zachęcam cię do zakupu tylko dzielę że swoimi 2-mcznymi
          doświadczeniami. Aga
          • xixx Re: pas ciążowy 12.01.06, 10:25
            Cześć! Też mam taki pas, z firmy Happy Mum, w kolorowe kwiaty, ja swój kupiłam w
            sklepie 9 miesięcy na Kabatach w Warszawie, nie zwija się w rulon, jest
            faktycznie rczej ozdobą ale bardzo łądną ozdobą. Koleżanka jednak mówiła mi, że
            pod koniec ciąży gdy bruzh jest naprawdę duży, (ona już urodziła) staje się nie
            tylko ozdobą ale także wygodą. Ja w każym razie go polecam, mimo że cana w
            sklpeie to 69 zł, ale kupiłam go ze względu na bardzo ładny materiał, mają
            ciekawe wzory, kolejny uszyję sobie sama smile
            • floraservice Re: pas ciążowy 12.01.06, 12:04
              Skoro polecają dziewczyny, które nosiły lub noszą taki pas to faktycznie może
              cos w tym jest wink))))))).
              Ja przyznawałam sie już ze nie miałam nigdy takiego wynalazku, a moja opinia
              wynika z obejrzenia zdjęć i noszenia kiedys takiego pooperacyjnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka