tin_t 14.03.06, 10:35 czy ktoś ma i używa/ma zamiar kupić i używać? czy warto? jakiej firmy? jak się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: kojec 14.03.06, 10:57 Mamy i sprawdza sie. Ale uzywamy kojca juz od dwoch miesiecy, czytalam, ze kiedy dziecko zostanie wsadzone pierwszy raz do kojca kiedy sie juz sie przemieszcza samo moze potraktowac to jako ograniczenie wolnosci. Filip za dlugo w nim nie chce siedziec, ale bawi sie wystarczajaco dlugo abym mogla zrobic cos co musze nie sparadzajac co chwila czy krzywdy sobie nie robi. Mamy kojec drewniany, najbardziej popularny w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: kojec 14.03.06, 11:01 my dostalismy taki z siatka (fajny jest nie powiem) ale nie wiem czy bedziemy z niego korzystac - jakos nie moge sie do niego przekonac i stoi odlogiem w kacie moze rzezcywiscie poczekam az maly sie zacznie przemieszczac na razie przekreca sie z plecow na brzuch i na tym koniec wiec nie wiele jest tego przemieszczania Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka84 Re: kojec 14.03.06, 11:07 my mamy cos takiego www.allegro.pl/item89964285_kojec_brevi_royal_nowy_gwarancja_super_jakosc _.html kupilismy. bo mieszkamy w duzym domu i byly potrzebne 2 lozeczka..... wiec zamiast lozeczka kupilismy taki kojec. narazie mamy w nim materac i sluzy raczej do spania. mam nadzieje, ze jako kojec sie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
kali115 Re: kojec 14.03.06, 12:56 my mamy trochę uzywaliśmy ale mały woli siedzieć na połodze więc nie wiem czyto jest dobry pomysł.mamy graco Odpowiedz Link Zgłoś
sani14 Re: kojec 14.03.06, 12:56 my mamy taki "kojec" z Gluck'a a właściwie jest to taki materac 1,5m/1,5m z nadmuchiwanymi bokami - mały może się w nim kulać dowoli (ale jeszcze mu się nie chce) i dopuki nie zacznie raczkować to z niego nie wyjdzie... potem pomyślimy o normalnym kojcu Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: kojec 14.03.06, 13:35 Ja jakos nie mam potrzeby kupowania kojca.Malemu najbardziej sie podoba na ziemi na macie.Ma lepsze widoki a nie czuje sie ograniczony.Tam gdzie jestem przenosze matę tak wiec nie chce sobie zagracać domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: kojec 14.03.06, 13:42 no wlasnie ziemia jest the best a ja wlasnie kupilam puzzle podlogowe piankowe dla malucha moze wiec pomysle o sprzedazy kojca ? Odpowiedz Link Zgłoś
santorinka Re: kojec 14.03.06, 13:42 my kupilismy duze lozeczko turystyczne, ktore w domu sluzy wlasnie za kojec. Sprawdza sie rewelacyjnie. Wiktorek ma tam mnostwo zabawek i bardzo dlugo potrafi sie tam bawic przyzwyczajamy go od teraz, ze to jest miejsce do zabawy, zebym pozniej jak zacznie chodzic mogla chocby spokojnie pojsc do lazienki osobiscie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś