judzilla 15.05.06, 14:14 mausie napiszcie jakie sa wasze corki o imieniu julia bo moja jest strasznie rozpieszczona,kapryśna i niegrzeczna cały czas biega psoci i bałagani ,teraz ma półtora roku a wasze dzieciaczki jakie są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszka1974 Re: nasze kochane julki 16.05.06, 12:25 Moja Julcia ma prawie 2 latka i jest aniołkiem (choć miewa gorsze dni). Robi się coraz bystrzejsz i coraz bardziej wygadana, wiec trzeba bardzo się przy niej pilnować Pozdrawiam Twoją Julę! Odpowiedz Link Zgłoś
monik79 Re: nasze kochane julki 16.05.06, 12:26 Moja Julka też jest kapryśna do tego uparta jak osioł i co najgorsze strasznie rozpieszczona przez dziadka. Ma w tej chwili 14 miesięcy i momentami przypomina małą trąbę powietrzną. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: nasze kochane julki 27.05.06, 12:12 MOJA julka ma 3 latka i jest jak aniol i z wyglady i z zachowania )ale jak tylko przyjdzie znajoma ze swoim synkiem(maly jest bardzo zywym dzieckiem) to moja julka zmienia sie w szatana i zachowuje sie jak chlopak ,we wszystkim go nasladuje . Odpowiedz Link Zgłoś
kata74 Re: nasze kochane julki 28.05.06, 19:44 Juleńce juz niedlugo stuknie 2 lataka. Jest przekochana, ale nie da się ukryć okropny uparciuch i złośnica. Robi tysiąc rzeczy na raz i nie lubi długo bawić się w jeden sposób. Zadziwia mnie jej bystrość, kojarzenie faktów i sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.aje Re: nasze kochane julki 09.06.06, 14:28 Moja córka Julka ma 3,5 roku. Jest bardzo rezolutną dziewczynką, wygadaną i bystrą. Mała mądralińska.Bardzo ładnie rysuje i potrafi już ułożyć puzzle z 200 części. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzia794 Re: nasze kochane julki 19.06.06, 13:14 Moja córeczka ma 12.5 miesiąca- jest pogodna, rozgadana, wyjątkowo kontaktowa. Każdego dnia zachwycam sie gdy widzę jak przegląda książeczki, bawi sie klockami, bez przerwy sie uśmiecha. Dziś jestem z niej szczegolnie dumna, ponieważ poraz pierwszy zasygnalizowała zbliżającą sie kupkę- wskazała paluszkiem na łazienkę (początkowo nie skojarzylam)i dodała "ee". Acha, imię dla coreczki wybrał przede wszystkim jej tatuś- ja chciałam Zośkę, choć oczywiści Julka też mi sie podobało. Szkoda,że takie popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
anita_bm Re: nasze kochane julki 19.06.06, 14:46 Moja Julka (30.06 stukną Jej 2 latka) jest śliczną, ciągle uśmiechniętą, bystrą, radosną, grzeczną dziewczynką, której zdarza się też psocić i to na całego. Jest ciągle w ruchu, chociaż gdy w telewizji jest jakaś ulubiona bajka długo potrafi siedzieć w bezruchu. Mały z Niej uparciuszek, jeżeli chodzi o nocnik. Gaduła z Niej niesamowita. Niejeden jest w szoku, gdy mówię, ile ma lat. Uwielbia dzieci. Jest miłośniczką wszystkiego, co ma kółka. Pojazdów wszelkiego rodzaju u nas więcej niż lalek Uwielbia tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś