dido_dido 16.06.06, 00:53 Poszukuję herbat wspomagających laktację: 1. z firmy Bio-Active "New Life" 2. herbatka Bocianek Może ktoś się gdzieś na nie natknął? Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniatomek3 Re: Herbatki na laktację 16.06.06, 07:49 Herbatka bociek: www.medela.com.pl ale jak się zamawia nie wiem... (może przez dystrybutorów-są na stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: Herbatki na laktację 16.06.06, 20:32 A dlaczego akurat te? Są lepsze niz np. Hipp czy Herbapol? Pytam bo też piję, i jeśli są lepsze, też ich poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Herbatki na laktację 16.06.06, 22:38 No właśnie nie wiem czy są lepsze. Dlatego ich szukam i mam ochotę spróbować. Wiem, że te herbatki mają w swoim składzie owoce więc pewnie smakują lepiej niż te czysto ziołowe. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
menka12 Re: Herbatki na laktację 16.06.06, 22:18 ja kupiłam Bio-Active "New Life" w Tesco. Stała wśród innych, zwykłych herbat tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Herbatki na laktację 16.06.06, 22:39 Dziewczyny, wielkie dzięki za odzew! Menka, w którym Tesco kupiłaś tę herbatkę? I jak smakuje i działa? Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: Herbatki na laktację 17.06.06, 08:46 ja od od doradcy laktacyjnego usłyszałam że najlesze herbatki laktacyjne to hipp i bociek - szkoda tylko że na mnie nie działa nic jeśli chodzi o laktację (może spróbuję boćka) Odpowiedz Link Zgłoś
menka12 Re: Herbatki na laktację 17.06.06, 13:31 Kupiłam u siebie, we Włocławku, ale myślę, ze w kazdym Tesco ułożenie towarów jest podobne (porównałam z Olsztynem np.) i wcale nie muszą te herbatki laktacyjne stać oddzielnie, np. z Hippo. Jak działa? Przyznam,że piję nieregularnie, bo jakoś mi się unormowało i boję się nadmiaru. Ale przy kryzysie może pomogła - a może sam minął. Trudno powiedziec. W smaku nie najgorsza, ale ja w ogóle nie przepadam za herbatą. Zapach niezły, trochę anyżowy. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Herbatki na laktację 17.06.06, 21:31 ja ta pierwszą dostałam od tesciowej, od dzisiaj zaczynam ja pić bo mój mały ma stresa przy cycku Odpowiedz Link Zgłoś