Dodaj do ulubionych

czy Wy też tak macie?:-)

17.06.06, 16:45
Że NIC Wam się nie chce, mogłybyście przeleżeć cały dzień w łóżku, spać,
wstawać tylko co jakiś czas na jedzenie?smile bo ja właśnie wpadam w taki
stan...ciągle bym spała,odpoczywała, ciągle jestem zmęczona..wink
Pozdrawiam wszystkie!smile
Obserwuj wątek
    • jagoodka8 Re: czy Wy też tak macie?:-) 17.06.06, 17:13
      Kompletny brak motywacji do czegokolwiek... myśli krążą gdzie indziejsmile
      • niunka24 Re: czy Wy też tak macie?:-) 17.06.06, 17:20
        dokładnie,...a ja za tydzień mam egzamin z prawa...brrr...smile
        nie dość, że czuję,że jest coś o wiele ważniejszego i nie mogę się skupić na
        niczym innym, to to potworne zmęczenie i senność...jak miś zimą jestem!smile
    • arabelka78 Re: czy Wy też tak macie?:-) 17.06.06, 17:35
      Dokładnie, mam to samo. Nawet po schodach wejść mi się nie chce. Ziewam non stop.
    • kasiakasia17 Re: czy Wy też tak macie?:-) 17.06.06, 20:31
      Taaak, a juz balam sie ze ze mna cos nie tak jestsmile))
      • nowakaga5 Re: czy Wy też tak macie?:-) 17.06.06, 21:48
        Ja ostatnie 2 weekendy całe przespałam. Wstawałam tylko właśńie na jedzenie.
        Ale na szczęście już zaczynam powoli wracać do życia. Dziś mija 7tyg i 2 dni.
    • nekokoneko Re: czy Wy też tak macie?:-) 17.06.06, 22:02
      jak dobrze wiedziec ze nie jestemsamasmile ja non stop bym spala!!!! no i wstawala
      na jedzonko. a jak juz cokolwiek zjem to brzuszek robi mi sie taki okraglutki
      jakby to juz byl 4 miesiac;P
    • bocianowa Re: czy Wy też tak macie?:-) 17.06.06, 23:09
      Oj, tak smile Spać, leżeć, nic nie robić... Ciągle zaspana, ziewająca,
      zmęczona...Wszystko mnie denerwuje, irytuje, męczy i .... śmierdzi smile Czuję
      wszystkie zapachy z odległości 10 km..hahaha..
      Podobnie miałam przy pierwszej ciąży, ale w mniejszym stopniu. No i wtedy było
      mi łatwiej, teraz moja córka nie daje mi za wiele poleżeć...smile
      Pozdrawiam wszystkich śpioszków smile
      • ineze Re: czy Wy też tak macie?:-) 18.06.06, 07:54
        ja mam napady senności i zmęczenia ale po 12.Do południa natomiast "zwyż"
        umysłowy-idealny czas do pracy.
        • dziegielek Re: czy Wy też tak macie?:-) 18.06.06, 12:08
          Dzisiaj jestem sama w domu, bez dziecka i męża i mam kompletny brak samomobilizacji.Do tego od dwóch dni mam mdłości, a już największe jak robie coś do jedzenia. Co dziwne od samego jedzenia mnie nie odrzuca, jak ktos zrobi to zjem. Wszystko śmierdzi, a już najbardziej kuweta mojego kota, mimo, że jest czysta. Ogólnie nawet ludzkie "siki" wyczuwam na kilometr. Wczoraj przyszła sąsiadka z półtoraroczną córeczką i tak czułam mocno zapachy z jej pampersa, że chciałam żeby sobie poszła.Teraz siedze zamiast ruszyć się na mały spacerek rowerkiem. Niech ktoś mnie pogoni, bo zapuszcze korzenie.
          • bocianowa Re: czy Wy też tak macie?:-) 18.06.06, 12:19
            Niech
            > ktoś mnie pogoni, bo zapuszcze korzenie.<

Ba, żeby to było takie łatwe. Jest południe, a ja sie snuję po domu w koszuli
            nocnej, nie mam ochoty ani sie ubrać, ani zabrac się za obiad..
            Na całe szczęście, mój kochany mąż dziś zrobi spagetie..smile
            A ja mam zamiar leniuchować do upadłego, jutro praca..sad
            • niunka24 No to jest nas więcej;) 18.06.06, 12:32
              jak dobrze,że nie jestem sama!smile
              A co gorsza,dziś mam maksymalny spadek formy, doła, nerwa i wszystko narazuncertain
              macie takie gorsze dni też?
              • amelka333 Re: No to jest nas więcej;) 18.06.06, 18:06
                Teraz to mi troche lżej z tym leniwcem!nie jestem sama z ciągłym spaniem i
                zmęczeniem.
                • bocianowa Re: No to jest nas więcej;) 18.06.06, 22:15
                  smile) Mnie też dużo łatwiej. Człowiek się lepiej czuje jak wie, że nie jest sam w
                  takiej sytuacji.
                  Wogóle miło i rodzinnie na tym forum smile
                  Można porozmawiać o różnych sprawach, wypowiedzieć się na różne tematy, o
                  których może w domu i w śród znajomych byśmy nie porozmawiały. Czuję się tu tak
                  troszke anonimowo i to mi dodaje pewności siebie smile
                  Mam nadzieje, że będę miała szansę zostać tu całe 9 miesięcy smile
    • viwka Re: czy Wy też tak macie?:-) 19.06.06, 09:20
      Siedze w pracy tak nieprzytomna ze ledwo widze klawiature...
      Zrobiłam sobie kawe, ale chyba bardziej ją będę wąchać niż pić... Boszzzze jaka
      jestem senna i nietomna...

Wogóle w kwestii snów... Mam straszne koszmary.. wojna, SS - smani, głód,
      ucieczki, samobójstwa... To do mnie nie podobne... Mącze sie strasznie... crying
      Dziś śniło mi sie ze urodziłam naszą córeczkę /nie znam płci,bo nie mam pewności
      czy to 5 czy 7 tc/ tylko była wielkości małej pięści...i zabrali ją do
      inkubatora i bałam sie ze jej nie będe mogła odwiedzić, bo w dowodzie mam
      panieńskie nazwisko.. a nie obecne-po mężu... crying(
      • dziubasek_ona viwka 19.06.06, 09:38
        Ojeju faktycznie koszmary masz smile Za dużo myślisz o czymś i przejmujesz się. Ja
        dziś wstalam po 7:00 i już sen mnie łapie, a taki piękny dzień. W środę
        zaczynam 5 tydzień i objawów żadnych nie mam prócz bolesnych piersi i sutków,
        no ale to zmęczenie jest strrraszne uncertain
    • papuga_5 Re: czy Wy też tak macie?:-) 19.06.06, 09:39
      Ja tez jestem taka spiaca, nic mi sie nie chce, nic mnie nie cieszy, mam uczucie ze zycie ucieka mi miedzy
      palcami. Mam strasznego dola, nawet rano nie chce mi sie ubierac, ani dobrze wygladac, do tego ciagle
      mnie mdli i nie mam apetytu. Dzisiaj poszlam z moim synkiem na zakupy i byl tak strasznie niedobry ze
      nie moglam sobie poradzic, zrywal wszystko w sklepie z wieszakow, jak go wlozylam do wozka to
      hamowal nogami wiec nie mialam sily go pchac, w koncu zrobilo mi sie slabo, zalaly mnie poty i zaczelo
      mnie mdlic.
    • papuga_5 Re: czy Wy też tak macie?:-) 19.06.06, 09:40
      Zapomnialam dopisac, ze tez mnie mecza rozne nieprzyjemne sny, moze to od hormonow.
      • niunka24 Re: czy Wy też tak macie?:-) 19.06.06, 10:12
        też mam okropne sny...
        a do tego ciągle jestem zestresowana, ale to chyba wina tego, że za dużo czytam
        i się ciągle martwię, czy wszystko będzie dobrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka