Dodaj do ulubionych

ból brzucha

20.06.06, 16:30
Witam,
czy którąś z was boli brzuch? Wiem, że to normalne ale chyba nie aż tak (może
nie zawszwe boli ale cały czas go czuje). Nie jest to silny ból ale jest.
Czasami z przodu tak jak pęcherz, a np. dzisiaj boli mnie krzyż. Pare
miesiecy temu poroniłam w 8 tyg no i mam paranoje. Co prawda wtedy ból był
inny niemniej jednak troche sie martwie.
Julka
Obserwuj wątek
    • kasjach Re: ból brzucha 20.06.06, 17:36
      mnie z kolei bardzo kuło z prawej strony, nie cały czas, ale naprawdę często i
      wyraźnie tak jakby jajowód. Od razu wkręciłam się oczywiście w pozamaciczną, ale
      ciąża jest w macicy. Te wszystkie objawy są tak niejednoznaczne, można umrzec od
      zastanawiania się co za licho. Niestety też to znam sad

Ogólnie brzuch też mnie pobolewa, we wszystkich możliwych miejscach, nie za
      często ale jednak
      • koziolkowa11 Re: ból brzucha 20.06.06, 17:54
        ból bólwi nierówny i jka tylko Cie cos niepokoi dzwoń do gina, w końcu
        prowadzenie ciąży nie polega tylko na wizytach raz na jakis czas.... biorą kupę
        kasy to niech się wykazują smile o!!!
        • julka3211 Re: ból brzucha 20.06.06, 18:53
          no masz rację, ale wizytę mam w czwartek rano i pomyślałam że nie będę sobie
          robić jazd i poczekam...
          • nswiderska Re: ból brzucha 20.06.06, 21:03
            Mnie czasami troche sciska po wiekszym wysilku. Np dzisiaj 4 godziny ganialam z
            Malym po sklepach i probowalam sobie kupic sukienke, ktora bedzie nadawala sie
            na impreze w najblizsza sobote, ale ktora tez bedzie ze mna rosla przez lato.
            No i w koncu udalo sie ale jak wrocilam do domu to musialam sie polozyc. Jesli
            w czwartek masz wizyte u lekarza a bol nie jest intensywny i nie towarzysza mu
            plamienia - to pewnie mozna poczekac. Ale jakby bylo gorzej to sie nie
            zastanawiaj i dzwon!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka