magalik 07.07.06, 09:10 wybieram sie z Mala nad jeziorko na kilka dni i czesc jedzenia chcialabym wziazc ugotowanego przeze mnie. jak gotujecie zupki w sloiczkach? robi sie je tak samo jak kompoty np? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: gotowanie zupek w sloiczkach 07.07.06, 11:41 tak robi sie tak samo, ale musisz miec normalne słoiki- nie te z gotowych dań (hipp, gerber, bobo vita) bo one nie trzymaja" Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: gotowanie zupek w sloiczkach 07.07.06, 12:37 No wlasnie - słoiki po koncentratach albo po dżemach - ja narobilam pierwszych w życiu zupek w złych słoiczkach i musiałam wszystko wynieść na śmietnik. Ale wiesz Magalik, ja oczywiście jestem leniwa ale moze jak na wyjazd to bezpieczniejsze bylyby te kupne zupki biorąc pod uwagę te koszmarne upały - jeszcze ci sie coś nie zawekuje i dziecko ci sie struje... Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: gotowanie zupek w sloiczkach 07.07.06, 18:50 Justin, a wiesz ze o tym niezawekowaniu nie pomyslalam, ale chyba faktycznei masz racje. niby pukasz w wieczko itp, ale jak na lodce (jedziemy na zagle na tydzien)mam miec jakies sensacje to dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: gotowanie zupek w sloiczkach 07.07.06, 20:42 magalik ja bym nie ryzykowala tylko kupila bym gotowe dania.One maj gwarancje zamkniecia i dlugi termin waznosci. Odpowiedz Link Zgłoś