Dodaj do ulubionych

jak Wasze brzuchy?

15.07.06, 10:35
No wlasnie, Olaf niebawem skonczy 11 tygodni a ja walcze z brzuchem smile
Przytylam w ciazy 22,5kg, teraz po 20 juz nie ma sladu wiec zostala koncowka.
Zaczelam porzadnie robic brzuszki, smaruje brzuch roznymi specyfikami i
powoli zaczyna on lepiej wygladac, ale ze spodni wciaz sie wylewa (choc na
szczescie dopinam juz wszystkie). Jak jest u Was? Co polecacie na poprawe
kondycji brzucha?
pozdrawiam sobotnio

kasia
Obserwuj wątek
    • zu2ka Re: jak Wasze brzuchy? 15.07.06, 10:41
      jeden piękny wałek mi został... i wygląda naprawdę komicznie. W końcu wezme się
      za brzuszki i kupię jakieś specyfiki - jeszcze nie wiem jakie. No i oczywiście
      mam dorodny celulitis na tyłku i udach - dobrze, że w domu mam lustro tylko do
      pasa... a, i cycki mam obwisłe... szkoda gadac...
      • topola4 Re: jak Wasze brzuchy? 15.07.06, 10:50
        U mnie to samo. Waga niby wróciła do normy, a flaczek z przodu wisi. Ja nigdy
        nie byłam szczupła, więc niby powinnam to łatwiej zaakceptować, ale w ciąży
        przyzwyczaiłam się do tego, że czułam się bardziej atrakcyjnie i komfortowo.
      • moniak13 Re: jak Wasze brzuchy? 15.07.06, 10:52
        Ja na szczescie nie mam ani jednego rozstepu na biodrach udach czy brzuchu, a
        brzuch mialam bardzo duzy. Na razie nie cwicze, moje codzienne zycie to jedno
        wielkie cwiczenie. Wszystkie kg juz stracilam (a tylek i biodra sa szczuplejsze
        niz przed ciaza). Za to na piersiach pojawily sie rozstepy, chociaz sa jakies
        dziwne tzn. nie bardzo czerwone itd. Nosze swoje staniki sprzed ciazy, sa
        tylko bardziej wypelnione niz przedtem.
    • xixx Re: jak Wasze brzuchy? 15.07.06, 13:11
      A moj juz prawie ok, prawie ale myślę ze jeszcze kilka tygodni i będzie zupełnie
      płaski. Od 4 tygodnia ćwiczę brzuszki i nozyce, ponadto ok 3 razy w tygodniu
      chodzę na godzinę na siłownię, a od kilku dni kręcę hula hop i nie powiem, czuje
      po tym konkretnie brzuch - podobno bardzo pomaga na boczki i flacka z przodu.
      Dodatkowo codziennie wcieram krem antycellulitowy oriflame, moim zdaniem jest
      bardzo dobry. Przyznam że konsekwentne podejście do sprawy robi swoje i jestem
      zadowolona z efektów smile

Acha, na noc zakładam jewszcze pas wyszczyplający poporodowy.
    • aga.kotek Re: jak Wasze brzuchy? 15.07.06, 13:33
      mój jest płaski jak zprzed ciąży i na szczęście nie ma flaka i rozstępów..ja
      mam problem bo wszystkie spodnie mi się robia powoli za duże..jak tak dalej
      moja waga w dół będzie szła to czeka mnie wymiana garderoby..pozdrawiam..aaaa i
      cwiczyć mi się nie chce..
    • mysza_33 Re: jak Wasze brzuchy? 15.07.06, 20:37
      No cóż, ja nie tyle muszę zrzucać, co modelować. Biodra szersze, talia większa,
      cycki i pod biustem też. Brzuszek jeszcze wystaje, ale wygląda już o niebo
      lepiej. Nie zwisa. Najgorsze są bioderka. , nie podobają mi się... Zaczęłam
      ćwiczys sobie w klubie 2 x w tyg, he, he gimnastykę dla kobitek w ciąży, bo na
      normalny fitness nie mam sił i nie chcę też organizmu tak od razu forsować.
      Regularnie smaruję brzuszek Mustelą po ciąży.

Mysza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka