amelka333 25.07.06, 11:06 Prosze o rade czy w ciąży można stosować siemie lniane na zaparcia.Nic mi juz nie pomaga i mecze się strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kania_kania Re: siemię lniane- zaparcia 25.07.06, 11:08 Mnie pomaga kefir + otreby pszenne codzinnie rano... Kania Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.stawarz Re: siemię lniane- zaparcia 29.09.21, 12:03 ja stosowałam w ciąży siemię lniane i z babką jajowatą i babką płesznik, lekarz sam mi polecił i przyniosło wieeeelką ulgę więc ja polecam, nie ma się co męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaax97 Re: siemię lniane- zaparcia 30.09.21, 15:01 mówisz?? i co, po jakim czasie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.stawarz Re: siemię lniane- zaparcia 19.10.21, 12:12 zależy jakich oczekujesz ;p u mnie to trochę trwało, bo 2 tyg musiałam poczekać, ale u mnie problem się ciągnął od wielu miesięcy, więc te 2 tyg to nie było jakoś dużo. Jak to są takie kilkudniowe problemy, to myślę że szybciej. Jak szukasz czegoś takiego dla siebie, to polecam fibra vitale Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa93 Re: siemię lniane- zaparcia 21.10.21, 14:21 a gdzie je dostanę? apteka, rossman? Odpowiedz Link Zgłoś