Dodaj do ulubionych

Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?problem

25.07.06, 12:37
Jak tak to prosze o kontakt i sprawdzenie czy może po szarpnięciu nie wysuwa
się jakiś pas bo potrzebuje potwierdzenia do UOKiK. Pozdrawiam i będe
wdzięczna za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • 1kinia1 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 25.07.06, 13:20
      my mamy to krzesełko...
      • oladidi Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 25.07.06, 15:38
        mogłabyś sprawdzić czy może się wysuwają z którejs strony szelki mocno
        szarpnij. Jak możesz to napisz na gg albo napisz tu.Pozdrawiam
    • pacific13 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 00:00
      Ja mam to krzesełko...
      Do tej pory nie było żadnych problemów ale ostatnio zauważyłam, że "śruby" się
      obluzowały i musiałam wszystkie dokręcić... Lekko mnie to zaniepokoiło. Radzę to
      też sprawdzić.
      A pasy jutro sprawdze i napisze. Do tej pory trzymały, ale faktycznie to ich
      zabezpieczenie z tyłu nie wygląda na solidne, od poczatku mi się nie podobało...
      Pozdr.
      • oladidi Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 08:50
        Czy w razie czego mogłabyś mi pomóc i potwierdzić o tych śrubach i
        zabezpieczeniach? ale najpierw wszystko sprawdz. Prosze o Twoje gg to Ci wiecej
        wytłumacze. Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie
        • 1kinia1 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 19:45
          przesyłam także moje gg gdybyś chciała o coś zapytać 8890690
        • pacific13 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 22:15
          Hej!
          Sprawdzałam trzymanie pasów, u mnie działa... Ale moim zdaniem jest bardzo
          niepewne, wystarczyło by dać takie plastikowe kółko jak w tym dolnym mocowaniu i
          już byłoby ok. Tutaj poszli na łatwiznę. I nie sądzę aby to spełniało jakieś
          normy...
          O tych śrubach oczywiście mogę potwierdzić gdzie tylko będzie trzeba.
          Czy Twojemu dziecku coś się stało...?
          Nr mojego gg to 3848813
          Pozdrawiam!
          • oladidi Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 27.07.06, 08:01
            spadła na główke bokiem chyba, ale rtg i usg całe szczescie nic nie wykazało
            ale poinformowano mnie że w każdej chwili może się po tym coś zrobić, pozatym
            miała wielkiego siniaka na policzku , i krwawienie z ust(warga rozcieta
            troszke) napisze po południu do Was. Dzięki serdeczne. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka