oladidi 25.07.06, 12:37 Jak tak to prosze o kontakt i sprawdzenie czy może po szarpnięciu nie wysuwa się jakiś pas bo potrzebuje potwierdzenia do UOKiK. Pozdrawiam i będe wdzięczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1kinia1 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 25.07.06, 13:20 my mamy to krzesełko... Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 25.07.06, 15:38 mogłabyś sprawdzić czy może się wysuwają z którejs strony szelki mocno szarpnij. Jak możesz to napisz na gg albo napisz tu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pacific13 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 00:00 Ja mam to krzesełko... Do tej pory nie było żadnych problemów ale ostatnio zauważyłam, że "śruby" się obluzowały i musiałam wszystkie dokręcić... Lekko mnie to zaniepokoiło. Radzę to też sprawdzić. A pasy jutro sprawdze i napisze. Do tej pory trzymały, ale faktycznie to ich zabezpieczenie z tyłu nie wygląda na solidne, od poczatku mi się nie podobało... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 08:50 Czy w razie czego mogłabyś mi pomóc i potwierdzić o tych śrubach i zabezpieczeniach? ale najpierw wszystko sprawdz. Prosze o Twoje gg to Ci wiecej wytłumacze. Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
1kinia1 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 19:45 przesyłam także moje gg gdybyś chciała o coś zapytać 8890690 Odpowiedz Link Zgłoś
pacific13 Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 26.07.06, 22:15 Hej! Sprawdzałam trzymanie pasów, u mnie działa... Ale moim zdaniem jest bardzo niepewne, wystarczyło by dać takie plastikowe kółko jak w tym dolnym mocowaniu i już byłoby ok. Tutaj poszli na łatwiznę. I nie sądzę aby to spełniało jakieś normy... O tych śrubach oczywiście mogę potwierdzić gdzie tylko będzie trzeba. Czy Twojemu dziecku coś się stało...? Nr mojego gg to 3848813 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: Czy posiadacie krzesełko BEE BEE FUTURO?probl 27.07.06, 08:01 spadła na główke bokiem chyba, ale rtg i usg całe szczescie nic nie wykazało ale poinformowano mnie że w każdej chwili może się po tym coś zrobić, pozatym miała wielkiego siniaka na policzku , i krwawienie z ust(warga rozcieta troszke) napisze po południu do Was. Dzięki serdeczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś