Jejku ale sie ze mnie d..a wolowa ostanio zrobila! Tyle czasu (tzn od urodzenia malego)zajela mi decyzja dt zakupu chusty.
Zastanawialm sie nad Premaxxem, Bebelulu, Babybean, takimi szytymi na miare, nosidelkami Babybjorn itd ale to juz przeszlosc!
Wlasnie kupilam na allegro (moze uda mi sie link wkleic) taka o ktorej wczesniej w ogole nie wiedzialm! Oto ona:
www.allegro.pl/item117524893_kilkanascie_sposobow_noszenia_dziecka.html#desc
Podpatrzylam sobie sposob wiazania i juz wyprobowalam na zwyklej bawelnianej tkaninie-bylo calkiem niezle(Manuel zachowywal sie bardzo przyzwoicie zwazajac na to co ta matka z nim wyprawiala) ale zwykly material jest malo elastyczny.
Ujelo mnie to,ze nawet malenkie dzieci moga byc noszone z rozlozonymi nozkami,a kregoslupik noszacego jest rownomiernie obciazony. A poza tym to taka fajna inicjatywa mlodego malzenstwa i w ogole.
Poszukalam na necie i tylko w tym naszym polskim zascianku to jest nowosc,bo wszedzie indziej juz takie funkcjonuja i maja sie dobrze! I jakie kolory maja superowe-ehhh! Ja sobie wybralam "Fale Dunaju"-z braku laku.
Teraz zobaczymy czym sie nie przejechala na tym zakupie. Jesli to byl blad-to wyznam Wam jak na spowiedzi ;-P
Poki co-trzymajcie kciuki za Wasza niezdecydowana pionierke
Papatki