zu2ka 08.08.06, 11:03 czy robiłyście w 6 tyg? Bo mi przy tych problemach z cyckami całkowicie wypadło to z głowy, zastanawiam się czy jest sens robić usg po 2 msc, zapomniałam o to zapytać pediatry na ostatniej wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga202 Re: usg bioderek 08.08.06, 11:23 Oczywiście że jeste sens. Zapisz się jak najszybciej. Jeżeli jest wszystko w porządku to się o tym upewnisz, a jeżeli nie (odpukać) to jest jeszcze czas na interwencję. My jutro mamy już drugie usg bioderek. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: usg bioderek 08.08.06, 11:33 Ja byłam z Tosią na badaniu w 8 tygodniu. Ortopeda nie zalecała USG, mówiła, że wszystko jest ok. Następne badanie we wrześniu. Na Twoim miejscu poszłabym na badanie, najwyżej stracisz trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
editt7 Re: usg bioderek 08.08.06, 11:51 gdy ja bylam u lekarza z Wiktorem to dowiedzialam sie ze za wczesnie zrobione USG bioderek i tak nic nie wykaze...podobnie bylo ze starsza corka jak poszlam to kazano mi przyjsc dopiero ok 3 mies.Ale jak znam zycie to co lekarz to inne zalecenia....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: usg bioderek 08.08.06, 12:11 My byliśmy w 8 tygodniu życia. I mamy zalecenie powtórzenia usg po 6 tygodniach. Jest dobrze ale Antek jest w grupie ryzyka bo urodził się z wagą powyżej 4 kg. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: usg bioderek 08.08.06, 16:48 Jasiek ma 3 miesiące i pierwsze USG bioderek będzie miał 24.08. Chodzimy do dobrej ortopedy i skierowała nas dopiero teraz - znaczy wcześniej nie było potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: usg bioderek 08.08.06, 21:48 Aleksiu skończył 3-mc 25 lipca a usg bioderek mamy jutro Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
julka1977 Re: usg bioderek 09.08.06, 13:57 a gdzie na Śląsku można zrobić prywatnie USG?? Odpowiedz Link Zgłoś