amagda80 31.08.06, 12:28 trzymajcie kciuki zeby sie okazalo ze coreczka ))albo chociaz zeby nie bylo widac ze chlopiec-to wtedy jakies szanse na corke jeszcze beda hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mo1717 TRZYMAMY :) 31.08.06, 13:24 i czekamy na wiadomości po Powodzenia /ja też bym wolała teraz dziewczynke, ale nie chcę znac płci przed porodem.../ Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: TRZYMAMY :) 31.08.06, 13:43 trzymam bo tez chce dziewczynkę i podobno się udało Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: dzis usg!! 31.08.06, 14:32 mocno trzymam kciuki i z tą samą nadzieją również dzisiaj idę na USG, mam nadzieje, że z naszymi bąblami wszystko w porzadku, ze rosną silne i zdrowe i że dowiemy się co tam się w nrzuszkach kryje ojj żeby gin miał dobre oko... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka1979 Trzymam za Was i za siebie! 31.08.06, 15:09 Dajcie koniecznie znać co tam wyszło!!! Ja idę na USG za jakieś 3 tygodnie i też mam wielką nadzieję na córeczkę,bo 2,5 letniego synka już mamy.Wiadomo co będzie to będzie ,aby zdrowe,ale póki nie wiemy możemy jeszcze pomarzyć,a potem będziemy się cieszyć z tego co jest!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: dzis usg!! 31.08.06, 15:58 trzymam Madziu za Ciebie kciuki. Ja wczoraj bylam na USG 16 tydzien i niestety nie rozpoznala jeszcze plci , po cichutku licze na corcie ale jak bedzie chlopak to tez bedzie oki. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: dzis usg!! 31.08.06, 16:13 Trzymam za Was kciuki dziewczyny!Dajcie znać co i jak jak wrócicie! Odpowiedz Link Zgłoś
brombeer Re: dzis usg!! 31.08.06, 17:10 Mam drugiego chlopczyka! Ciesz sie, bo pomimo 6 lat roznicy latwiej znajda, mysle, wspolne zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: dzis usg!! 31.08.06, 17:26 Też trzymam, bo sama chce dziewczynki)) U mnie niestety nic nie wiadomo jeszcze choć już 18 tydzień się dziś zaczał. Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 dziękuję za kcuki!! 31.08.06, 20:33 moze jak tak przed kazdym badaniem bede was o kciuki prosic to sie uda, bo dzis nie bylo widac zeby to mial byc chlopiec - wiec jeszcze sa szanse na coreczke... mam nadz ze te kciuki pomogly takze rezscie dziewczyn ktore tez sobie po cichutku marza o rozowych sukieneczkach i warkoczykach hehe- NAPISZCIE CZY JUZ WIECIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
koftek Re: dziękuję za kcuki!! 01.09.06, 10:29 Hello, życzę ci córeczki z całego serca bo to cudowne jak niewiem co mieć w domu księżniczkę - ja mam Ja jednak teraz chciałabym zobaczyć coś więcej na usg niż przy Agatce. Liczymy z mężem, że uda się chłopczyk (dziewczynka tak samo spełni nasze oczekiwania hihi ale niema jak parka ) Dzisiaj idę do lekarza - zobaczymy KAsia www.agatka.corcia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: dziękuję za kcuki!! 01.09.06, 11:13 no to życzę chłopaczka bo całkiem fajnie miec małego rozrabiakę w domu, a parka to szczyt marzeń!! daj znać czy już widać!! Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: dzis usg!! 04.09.06, 14:50 Tak czytam i pamietam, jak sie cieszylam, gdy na USG lekarz powiedzial mi "raczej dziewczyna", tym bardziej, ze chlopaka juz mielismy. Mloda teraz ma 8,5 roku, rzadko chodzi w sukienkach, ma krotkie wlosy, porozbijane kolana i najchetniej jezdzi na rolkach i rowerze. Tak wiec... Nawet jesli to bedzie dziewczynka, to nie nastawiajacie sie na rozowe sukienki i piekne kokardy... Kania Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: dzis usg!! 04.09.06, 16:35 Ja świadomie w pierwszej ciąży nie pytałam co się urodzi,teraz będę chciała wiedzieć.A z Julką jest tak samo jak z córką Kani-są nawet w podobnym wieku.W różowe dawała się ubierać tylko do czasu,kiedy to ja ją ubierałam.Później różowe ciuchy lądowały na dnie szafy.Śmiga na rowerze,do niedawna bawiła się kolejką piko i autkami zdalniesterowanymi,wiecznie na coś się wspina a o ubieraniu w sukienki mogę zapomnieć.I już zapowiedziała że jak urodzi się siostra to zero różowego i lalek Barbie)) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 a u mnie było widac :D 04.09.06, 19:08 lekarz powiedział, że ma 100% pewnosci że to będzie dziewczynka nawet przełaczył na 3d widzielismy w 3d buzie, raczkę, nóżke zupelnie za darmo a za 4 tyg. będzie widac duzo wiecej tak się cieszymy pisze dopiero teraz bo wlasnie jestem w polsce u rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś