Dodaj do ulubionych

pieluchy tesco

04.09.06, 10:23
ostatnio kupilam paczke, ok 30 zl i uwazam ze sa bardzo dobre, do tej pory
uzywalam wylacznie Huggies super flex. Moj maz, ktory jest bardzo wyczulony
na punkcie pieluch i "opieprzyl" mnie za pampersy, ze sa beznadziejne i po co
taki szajs kupuje, wogole sie nie zorientowal, ze to nie huggiesy. Moze ktos
ma jeszcze dobre zdanie o tesco.
To tak, jakbyscie chcialy poeksperymentowac
pozdr
Obserwuj wątek
    • ania198 Re: pieluchy tesco 04.09.06, 13:04
      Ja miałam pieluszki TESCO dla Wiki jak była młodsza, uważam że są bardzo dobre,
      co z tego, że nie są firmowe, zresztą - są wink No, ale to nie pampersy, ale dla
      nas było bardzo dobre, mogę również polecić! nie zawsze jest tak, że jak tańsze
      i nie oryginalne, to gorsze i złe big_grin
      • kasiaa256 Re: pieluchy tesco 04.09.06, 13:28
        no a dla mnie tesco okazały się lipą - miałam tefioletowe od kolezanki na
        spróbowanie. Już pierwszej nocy pielucha przesiąkła, co w pampersach nigdy się
        nie zdażyło. No i cena pampersów i pieluszek tesco u mnie jest porównywalna.
        Teraz zamierzam kupić pieluszki rossmanna - zobaczymy czy sa takie rewelacyjne
        jak mówi moja kolezanka.
        • asia9617 Re: pieluchy tesco 04.09.06, 14:17
          a ile zapłaciłyście za paczke,piszecie ze 30 zł. a za ile szt.??? ja zrobiłam
          eksperyment kupiłam pieluszki z biedronki duża paczke 64 pieluszki "FITTI" za
          26 zl. i nie polecam sad tzn. moze w domu jak czesto sie zmienia to ok, ale dziś
          byłam na ćwiczeniach z mała, miała przed cwiczeniami załozona sucha pieluszke
          po 30 min. przelana była cała, dobrze ze bylam z tatą autem bo mała wracała w
          samej bluzeczce i spodenkach wszytko było mokresad musze kupic pampki i na
          wyjscia i na noc te bede zakładać a po domu te biedronkowe. Ogólnie na razie
          nie polecam Fiiti sad
          • hanna26 Re: pieluchy tesco 04.09.06, 14:43
            My używamy pieluszek Tesco (fioletowe) "od zawsze", to znaczy od kilku lat -
            najpierw przy starszej, właściwie od pierwszych jej dni (kiedy to było... dawno
            już wyrosła z tego sprzętu...), teraz przy młodszej. Są świetne, nigdy jeszcze
            nie przesiąkły ani nie odparzyły. Polecam z czystym sumieniem
            PS. Rossmana też są w porządku.
            • mama1_24 Re: pieluchy tesco 04.09.06, 17:14
              my też używaliśmy tych tescowych i były ok, ale na lato na te upały
              przeżuciliśmy się na Pampersy bo są cieńsze.
    • pati775 Re: pieluchy tesco 04.09.06, 17:24
      my tez uzywalismy swojego czasu filetowych i uwazam ze nie sa wcale zle

jednak na noc na 12 godzin sikania zakladam tylko pampersa - moim zdaniem
      najchlonniejszy

byl czas kiedy fioletowe pieluchy TESCO zniknely z polek wiec przestalam je
      kupowac i zostalismy juz przy pampersach i juz pozostaniemy im werni do konca smile
      pzdr pati
    • sylwia_zi Re: pieluchy tesco 04.09.06, 20:18
      ja używałam pampersów, huggisów, belli, makro i rossmanow.
      Szajs z makro aro bo na wsi nad zegrzem u znajomych tylko to bylowink
      huggisy fatalne, kupa była pod pachamisad
      bella ciut lepsza, ale dalej cieknąca
      pampers chłoną dość mało, ale całą noc dzielnie znoszą, choć parę razy dały
      ciała i trzeba częściej zmieniać.
      Rossmana najlepiej mi odpowiadają
      a dzis kupiłam Cien w lidlu, maja fajny wskaźnik zużycia i podobne są do
      rossmana. Zobaczymy.
      Generalnie warto cene na sztuki przeliczac bo czasem pampersy sa tansze od
      innych. Tylko nie zawsze lepsze. Nie dla na sprzynajmniej.

Pozdro!
      • anx Re: pieluchy tesco 05.09.06, 16:20
        My używamy Tesco, Rossmanów i Lidlów na przemian (najczęściej Rossmanów, bo mam
        sklep tuż pod domem). Wszystkie są super!
        Pampersy uważam za szajs - jakieś takie cienkie są i przepuszczają na maxa,
        Huggiesy juz lepsze, ale to tez nie to.
        • kaliaa Re: pieluchy tesco 05.09.06, 16:23
          co mam to inna opinia, u nas najlepsze okazaly sie huggisy badz papmpersy,
          lidlowskie byli kiepskie, ciezkie sie robily bardzo szybko i przesiakaly oraz
          misredzialy fuuu podobnie z rosmankami, tesco nie uzywalam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka