nekokoneko 09.09.06, 00:27 no właśnie..cały dzień "umieram". wszystko mnie boli- cały brzuch- już nawet nie odróżniam czy żołądek, jelita, macica...wszystko na raz jeśli jutro mi nie przejdzie pojade na izbę przyjęć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola33333 Re: źle ze mną:( 09.09.06, 09:39 Biedna ! Mam nadzieje, ze sie po nocy troche Twoj brzuch uspokoil ! Jesli Cie caly brzuch boli, moze to jakies skurcze, albo wzdecie ? Rozluzniajaco dziala herbata z rumianku, a na zatrucie pokarmowe mietka. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki !! Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: źle ze mną:( 09.09.06, 13:11 Nekokoneko jak się czujesz?? Mnie z wtorku na środę dopadła grypa żołądkowa, tzn albo zatrucie pokarmowe albo grypa żołądkowa, ja podejrzewam, że to jednak grypka, bo wiele osób podobno teraz dopada, wymęczyłam się okrutnie aż w kóńcu wykończona i z obolałym brzusiem i nie tylo pojechałam na izbę przyjęć. Dostałam leki a przy okazji miałam zrobione usg, co mnie uspokoiło, bo z bobaskiem jest wszsytko ok. Trzymaj się cieplutko i daj znać co u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: źle ze mną:( 11.09.06, 10:17 juz dobrze. i moje malenstwo sie kręciwczoraj w kinie nawet na dłoni przyłożonej do brzucha czułam Odpowiedz Link Zgłoś