smeagoul 25.10.06, 21:09 idę na chrzciny i mam do wydania 100 zł- co kupic???????? pomocy- maty ed. leżaczki, karuzele odpadaja bo już maleństwo ma-po naszym Macku- co więc kupić? normalnie mam pustkę w głowie co do prezentu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: co na chrzciny??? 25.10.06, 21:31 kupilabym jakas ksiazke. piekne wydanie dla dzieci, jakis zbior basni np. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: co na chrzciny??? 25.10.06, 21:42 Tez pomyslalam o ksiazce, koniecznie z dedykacja. Do tego jakas fajna pamiatka, moze nawet obrazek lub aniolek do zawieszenia na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul a co myslicie o takiej niani? 28.10.06, 08:18 Rodzina maleństwa mieszka w domku jednorodzinnym parter/1 pietro, więc tak sobie myśle ze może by im się przydała taka niania jak np. dziecko bedzie na górze a mama na dole? ? używałyście może takiego urządzenia??? ? Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul LINK DO NIANI 28.10.06, 08:19 www.allegro.pl/item137159493_ladna_elektroniczna_niania_orava_bm_3_od_jksklep.html Odpowiedz Link Zgłoś
ula233 Re: co na chrzciny??? 25.10.06, 22:12 jakiś fajny album na zdjęcia, przeciez bedzie ich sporo Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: co na chrzciny??? 26.10.06, 09:45 sa takie albumy dla maluszkow zeby wpisywac jak sie rozwijaja, miejsce na zdjecia, zeby narysowac kontury nozek czy stopek... nie wiem ile moze kosztowac srebrna lyzeczka lub grzechotka... doswiadczeniue uczy trzeba bylo nie dawac jednej z tych rzeczy i mialabys juz co kupic na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.w Re: co na chrzciny??? 26.10.06, 09:49 możesz kupić taki mały srebrny obrazek, np. ze świętą rodziną. Ja chcę kupić coś takiego mojemu maluszkowi, bo jakoś dostał same zabawki, a nie ma żadnej pamiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: co na chrzciny??? 28.10.06, 09:56 Ja bez elektronicznej niani nie wyobrazam sobie zycia, ale osobiscie uwazam ze to nie jest dobry prezent na chrzciny. Powinno to byc cos na pamiatke, moze niekoniecznie srebrna lyzeczka (choc mi sie bardzo podobaja) ale wlasnie-album, ksiazka, biblia dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: co na chrzciny??? 28.10.06, 13:57 ja również nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez elektronicznej niani, baaaaaardzo ułatwia życie, do tego na przykład jakiegoś aniołka bo to przecież święto dziecka a nie roddziców...... Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: co na chrzciny??? 28.10.06, 18:30 dzięki! kupiłam nianię i do tego album- "moje pierwsze 5 lat" taki do wklejania zdjęc i notatek. Odpowiedz Link Zgłoś
alza73 Re: co na chrzciny??? 31.10.06, 08:51 my dostaliśmy Biblię dla dzieci. Super bardzo kolorowe wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś