Dodaj do ulubionych

Lutówki co słychać ???? :)

23.11.06, 07:58
Ja wczoraj przegladalam co juz mam dla dzidziusia, ciuszki takie malutkie sa kochane smile a Wy?
Juz nie umie sie doczekac tego lutego, dni mi sie dłuża.
Pozdrawiam.
Piszcie co tam u Was slychac smile
Obserwuj wątek
    • nekokoneko Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 09:23
      też nei umiem się powstrzymać..nei mogę się doczekać zuzieńkismile
      • misia9944 Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 09:24
        Ja jak bede miala coreczke to rowniez bedzie to Zuzia smile
        Płci nie znam. Ale na USG 2 dni temu lekarz "miedzy nozkami nie widzial czegos latajacego tongue_out" moja nadzieja na corcie rosnie smile
    • marti_ka82 Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 09:24
      no własnie mi też jakoś się zaczeły niedawno dłuzyć tak jakoś wcześniej
      szybciej leciały wink s\wagierka mama 3 dzieci mowi, ze te ostatnie tyg to sie
      dluza i dluza i chyba miala racje smile no ale wytrzymam smile ja tez czesto zagladam
      do ciuszkow ktore mam smile kujcze i juz mysle w co nadie ubiore wink jak bedzie
      wygladac smile heh chyba bardzo mi sie nudzi w domu winkpozdrawiam
    • bocianowa Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 10:44
      A ja jestem zabiegana, przedszkole, praca, zakupy, prace domowe, nie mama czasu
      na nic, dni mi lecą jak oszalałe. Ciągle sobie obiecuję, że wejde na strych i
      poznosze to co mam żeby zrobic porządek, rozeznac się co trzeba dokupić. Mam
      sporo żeczy po córce, i synach mojej siostry więc nie musze wszystkiego kupować,
      ale brakuje mi czasu żeby wszystko przejżeć...Cos czuję, że się "obudze z reką w
      nocniku"..wink
      • wronka30 Re: Lutówki co słychać ???? :) 24.11.06, 01:33
        Wyglada wiec na to ze nocnik na pewno masz czyli o jedna rzecz mniej do
        zaopatrzenia smile)) Pozrdawiam mocno i zycze wszystkim dziewczynom samych radosci
        z czekania na maluchy.
    • bocianowa Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 10:45
      A ja jestem zabiegana, przedszkole, praca, zakupy, prace domowe, nie mama czasu
      na nic, dni mi lecą jak oszalałe. Ciągle sobie obiecuję, że wejde na strych i
      poznosze to co mam żeby zrobic porządek, rozeznac się co trzeba dokupić. Mam
      sporo żeczy po córce, i synach mojej siostry więc nie musze wszystkiego kupować,
      ale brakuje mi czasu żeby wszystko przejżeć...Cos czuję, że się "obudze z reką w
      nocniku"..wink
      Zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży...wtedy miałam wszystko uporządkowane i
      przygotowane duzo, duzo wcześniej...
    • mo1717 Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 19:33
      hehsmile ja tez sie nie mogę doczekać big_grin ciuszków dużo już czeka jak je
      przeglądam to nie chce mi sie wierzyc ze znów bedziemy mieć w domku takie
      maleństwo smile
      Ale wręcz przeciwnie dni mi uciekają, miesiące tak mi "zlatują", ze az nie wiem
      kiedy.... ale to chyba normalne przy małym łobuziaku
    • buska_77 Re: Lutówki co słychać ???? :) 24.11.06, 08:30
      Mnie tez sie czas strasznie wlecze,a luty wydaje sie odlegly o lata swietlne...
      Przegladanie ciuszkow i wyobrazanie sobie,jak to bedzie,moze odrobine
      pzyspieszy bieg czasu.A ja juz tak bardzo chcialabym przytulic mojego synka...
      • misia9944 buska 24.11.06, 13:03
        ja tez juz bym chciala miec dzidziusia w swoich ramionach mysle ze jak juz
        bedzie styczen to czas nam zleci, ale jeszcze ten listopad(koncowka) i
        grudnien ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka