misia9944 23.11.06, 07:58 Ja wczoraj przegladalam co juz mam dla dzidziusia, ciuszki takie malutkie sa kochane a Wy? Juz nie umie sie doczekac tego lutego, dni mi sie dłuża. Pozdrawiam. Piszcie co tam u Was slychac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekokoneko Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 09:23 też nei umiem się powstrzymać..nei mogę się doczekać zuzieńki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 09:24 Ja jak bede miala coreczke to rowniez bedzie to Zuzia Płci nie znam. Ale na USG 2 dni temu lekarz "miedzy nozkami nie widzial czegos latajacego " moja nadzieja na corcie rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 09:24 no własnie mi też jakoś się zaczeły niedawno dłuzyć tak jakoś wcześniej szybciej leciały s\wagierka mama 3 dzieci mowi, ze te ostatnie tyg to sie dluza i dluza i chyba miala racje no ale wytrzymam ja tez czesto zagladam do ciuszkow ktore mam kujcze i juz mysle w co nadie ubiore jak bedzie wygladac heh chyba bardzo mi sie nudzi w domu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 10:44 A ja jestem zabiegana, przedszkole, praca, zakupy, prace domowe, nie mama czasu na nic, dni mi lecą jak oszalałe. Ciągle sobie obiecuję, że wejde na strych i poznosze to co mam żeby zrobic porządek, rozeznac się co trzeba dokupić. Mam sporo żeczy po córce, i synach mojej siostry więc nie musze wszystkiego kupować, ale brakuje mi czasu żeby wszystko przejżeć...Cos czuję, że się "obudze z reką w nocniku".. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: Lutówki co słychać ???? :) 24.11.06, 01:33 Wyglada wiec na to ze nocnik na pewno masz czyli o jedna rzecz mniej do zaopatrzenia )) Pozrdawiam mocno i zycze wszystkim dziewczynom samych radosci z czekania na maluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 10:45 A ja jestem zabiegana, przedszkole, praca, zakupy, prace domowe, nie mama czasu na nic, dni mi lecą jak oszalałe. Ciągle sobie obiecuję, że wejde na strych i poznosze to co mam żeby zrobic porządek, rozeznac się co trzeba dokupić. Mam sporo żeczy po córce, i synach mojej siostry więc nie musze wszystkiego kupować, ale brakuje mi czasu żeby wszystko przejżeć...Cos czuję, że się "obudze z reką w nocniku".. Zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży...wtedy miałam wszystko uporządkowane i przygotowane duzo, duzo wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: Lutówki co słychać ???? :) 23.11.06, 19:33 heh ja tez sie nie mogę doczekać ciuszków dużo już czeka jak je przeglądam to nie chce mi sie wierzyc ze znów bedziemy mieć w domku takie maleństwo Ale wręcz przeciwnie dni mi uciekają, miesiące tak mi "zlatują", ze az nie wiem kiedy.... ale to chyba normalne przy małym łobuziaku Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: Lutówki co słychać ???? :) 24.11.06, 08:30 Mnie tez sie czas strasznie wlecze,a luty wydaje sie odlegly o lata swietlne... Przegladanie ciuszkow i wyobrazanie sobie,jak to bedzie,moze odrobine pzyspieszy bieg czasu.A ja juz tak bardzo chcialabym przytulic mojego synka... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 buska 24.11.06, 13:03 ja tez juz bym chciala miec dzidziusia w swoich ramionach mysle ze jak juz bedzie styczen to czas nam zleci, ale jeszcze ten listopad(koncowka) i grudnien ;/ Odpowiedz Link Zgłoś