mama1_24 21.12.06, 11:24 jestem ciekawa czy dajecie tą herbatkę swoim dzieciom a jak tak to ile, bo mój mały tak zasmakował w tej herbacie, że ciągle mu mało, ale nie chcę przesadzic i właśnie chciałam się dowiedzieć jak często mogę mu ją podawać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariella Re: miętowa herbata 21.12.06, 11:33 ja pije po kilka szklanek dziennie, bo uwielbiam. Mlody woli te ohydki granulowane, wiec mu nie wciskam na sile, ale wlasnie ostatnio podjelam decyzje, ze przechodzimy na miete. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania2425 Re: miętowa herbata 21.12.06, 12:07 a moja Maja nie che pić nic innego oprócz sokow (rozcieńczam dość mocno, ale to nadal soki) i mleka. próbowałam herbatke z rumianku to wypiła jednego dnia, na drugi pluła dalej niż widzi. próbowałam wodę z miodem i cytryną, to jedną butelkę męczyła cały dzień. chciałabym ją przekonać do innych napojów, ale nie wiem zupełnie jak Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: miętowa herbata 21.12.06, 13:58 Jakub lubi wszelkie ziołowe herbatki. Pijnuję, zeby byly niesłodzone, niestety babcia nie uznaje gorzkich napojów i wszystko mu dosładza. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: miętowa herbata 21.12.06, 22:00 Kuba też uwielbia rumianek i miętę,soki od czasu do czasu, teraz jest przeziębiony więc daję mu herbatkę z majeranku-rozgrzewa i działa wykrztuśnie-polecam Odpowiedz Link Zgłoś