olimpia_b81 06.01.07, 21:29 Moja niunia trzymana za raczki stawia kroczki,pokracznie,chwiejac sie ale stawia.Stojac zaraz zasuwa do zabawek Potrafi przejsc caly pokoj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olutek_m Re: Chodzimy:) 06.01.07, 21:52 To cudownie!!! Gratuluję zdolnej córeczki Moja żaba jeszcze nie raczkuje, stoi na nóżkach sztywno. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Chodzimy:) 06.01.07, 22:00 Moja tez nie raczkuje,stanelo na pelzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziab83 Re: Chodzimy:) 06.01.07, 22:33 Gratulacje!! Moja mała póki co świetnie raczkuje i z dnia na dzień coraz szybciej jej to idzie, a od kilku dni potrafi podciągnąć się np. na łózku do stania na nóżkach. Chodzić jeszcze nie potrafi, no ale na to jeszcze ma czas ( ur. 28 maja ) Odpowiedz Link Zgłoś
inia1984 Re: Chodzimy:) 07.01.07, 01:52 gratulujemy moj Alan od okolo miesiaca tak zwiedza mieszkanie, raczkuje tak szybko, ze nie nadazam biec)) za to gadac mu sie nie chce wogole((( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosieee77 Re: Chodzimy:) 07.01.07, 13:26 A ja, no cóż mam mieszane uczucia... Mam wrażenie że nakręca się jakaś spirala wyścigowa... I my mamy tracimy zdrowy rozsądek, i to co powinno w pewnym sensie niepokoić stanowi powód do dumy... Olimpia, ile miesięcy ma twoja córcia? Czy juz raczkuje? siada sama? Cóż to gratuluję, widać jest bardzo silną dziewczynką i chodzenie to naturalny kolejny etap. Ale piszesz że ją prowadzasz za rączki, czyli nie chodzi sama jak rozumiem? Nie będziesz miała wyrzutów sumienia jak będzie miała problemy z kręgosłupem? Czego nie życzę oczywiście! I nie złośc się jak powiem że zbyt wczesne chodzenie obciąża kręgosłup bo to niestety prawda. Niemniej zyczę ci żeby Malinka rozwijała sie zdrowo i harmonijnie, A jeśli jest gotowa na chodzenie - to gratuluję i tej umiejętności. Hania Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Chodzimy:) 07.01.07, 13:29 rosieee77 pisze na twojego maila.sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś