Dodaj do ulubionych

Wasze biusty

08.01.07, 15:41
Pytanie w zasadzie do właścicielek biustów powyżej C, czy macie jakiś patent
by wróciły do formy ? Powiem szczerze, że jestem ze swojego bardzo
niezadowolona. Załamka.
Kosmetyczka, chcąc być pomocną, poradziła lifting jeśli to poprawi moje
samopoczucie hi hi hi szczęka mi opadła.
Obserwuj wątek
    • finka11 Re: Wasze biusty 08.01.07, 16:00
      Ja niestety tylko mogę dołączyć się do pytania. Mam obecnie rozmiar D, lub E i
      wrażenie, że biust sięga mi do pasa, chociaż to chyba nie tylko wrażeniesmile. W
      grudniu trochę ćwiczyłąm "damskie pompki" i podnoszenie ciężarków, ale po
      świętach złapałam lenia i mi się nie chce. Po miesiącu cwiczeń nie zauważyłam
      żadnej poprawysad Kupiłam też krem Avonu do biustu, tylko na razie często karmię,
      więc nie używam. Ogólnie porażka i przez ten biust żadna bluzka z szafy się na
      mnie nie dopina i mam problem z kupieniem płaszcza, czy kurtki.
      Jak znacie jakieś sposoby poprawy sytuacji dajcie znać. Czy ten biust w ogóle
      wróci kiedyś do swego dawnego rozmiaru??
      • apple_pie_76 Re: Wasze biusty 08.01.07, 16:54
        No właśnie. Też mam wrażenie, że są wiszące i do tego takie jakby wiotkie.
        Kosmetyczka powiedziała, że skóra się rozciągnęła i niestety ćwiczenia nie
        pomogą, bo biust to gruczoł i trzyma się na mięśniu. PO ciąży zwisa, bo skóra
        się rozciągnęła i jedyne wyjście - lifitng. ALe w wieku 30 -tki nie myślę o
        liftingu wink) a biust chcę mieć nieco wyżej niż obecnie. Poza tym mam kłopot z
        kupnem dobrego stanika. Czy któraś kupowała kiedyś to Avokado? Reklamują się
        jako biustonosze na duże biusty. Ale tylko przez internet lub w Poznaniu.
        • umaleks Felina, triumph 09.01.07, 09:42
          W tym roku kończe 30 lat. Duzy biust to moja zmora życiowa, a jeszcze teraz
          przy karmieniu i ogólne nadwagi po ciazy to w ogóle porazka. Nie jest jednak
          źle ponieważ duze znaczenie ma prezentacja tego biustu-czyli dobry biustonosz.
          Miałam 75D teraz mam 80E!!!! ale mam super biustonosze z Feliny, Triumpha,
          które pieknie kształtuja i go trzymają. Niestety są bardzo drogie 120 do 170
          zł. Zawsze takie kupuję bo to nie tylko jakość ale i jedyne staniki trzymajace
          duże biusty. Nie noszę staników do karmienia, tylko na noc. Patrząc w lustro
          jak mam taki do karmienia, to wtgladam jak niestety dojna holenderka z cycami
          po pas, oblecha - wpadam wtedy w ogromne kompleksy i depresję.
    • gosika78 Re: Wasze biusty 08.01.07, 16:51
      Ja nie chcę Was załamywać, ale raczej kremikami i ćwiczeniami to się nie da. I każdy Wam to powie... Cena macierzyństwa smile
      • ulcia111 Re: Wasze biusty 08.01.07, 17:54
        ja z rozmiarem nie mam problemu ale mam duze rozstępy no cóż trudno pamiątka
        dzieciństwa mojewgo maleństwa bedzie pozdrawiam
    • anja.t Re: Wasze biusty 08.01.07, 21:24
      Niestety chyba musicie się pogodzić z "gwiżdżącymi biustami"smile) Kremiki nic nie
      dają. Być może super, hiper ćwiczenia leciutko poprawiły ich stan, ale
      niewiele. ( Dlaczego gwiżdżące? Bo po ściągnięciu stanika one - gwizd na
      ziemięsmile)))
    • maga202 Re: Wasze biusty 09.01.07, 09:00
      Ja też nie jestem zadowolona, trochę obwisł i jest taki miękki ale ja jescze karmie i może jeszcze się coś zmieni. Mam nadzieję.
    • hulaala Re: Wasze biusty 09.01.07, 09:21
      U mnie to samo strasznie wiotkie, zwisaja jakby do ziemi, w bluzki niektore sie
      nie mieszcze w kremy nie wierze. Mysle ze biust sie poprawi przy nastepnej
      ciazy smile a potem moze operacja ? zawsze bylam przeciwna operacjom plastycznym
      ale teraz w chwilach zalamania (patrzac sie na cycki) jestem prawie "za" ale po
      nastepnym dziecku.
      Pozdr. Ala
    • asiaaa1 Re: Wasze biusty 09.01.07, 10:54
      A myslicie ze z mniejszym biustem jest lepiej? Ja mialam zawsze taki "w sam
      raz" 75 c - rewelacja! W ciazy byl nieco pelniejszy ale bez przesady a teraz
      kiedy schudlam do 52 kg (przed ciaza bywalo nawet 58) to nie mam nic!!!!!!!!
      Flaczki!!! Wszystkie biustonosze za duze w obwodzie i w miskach - chyba jak za
      dawnych czasow zaczne wypychac poduszeczkami sad
    • emmilka Re: Wasze biusty 09.01.07, 22:06
      oj mam podobnie - zawsze było D teraz E
      odzylam dopiero jak zakupilam sobie nowe cyckonosze w Kapphalu - jeden caly
      sztywny, jak założe, to mam wreszcie biust tam, gdzie kiedys a nie w okolicy
      pasa smile)))

zaraz mi sie humor poprawil (to bylo jakies 5 miesiecy temu)- moim zdaniem te do
      karmienia sa do niczego

ja generalnie sie nawet ciesze - zakupie sobie nowe bluzki z dekoltem + dobry
      stanik i jest ok...

i tak najbardziej mnie pocieszyl Małż rzekłszy - alez Ci sie ten biust trzyma
      mimo karmienia - jeszcze ładniejszy... smile

aha, co jakis czas robie takie cwiczonka z zaciskaniem dłoni na miesnie
      okołobiustowe, ale nie wiem, czy to ma znaczenie

a co do przyszłości - mysle o kolejnym bobasku, wiec raczej lepiej nie bedzie

Skadinad nadal mnie zadziwia jak mogłam takiego smoka wykarmic - a zywy dowod
      prawie chodzi ... jestem Smoczyca smile)))))
    • kkraksa1 Re: Wasze biusty 11.01.07, 10:14
      Ja przed ciążą miałam biust ok 80 b i byłam z niego zadowolona, w ciąży
      jeszcze lepiej bo się troche wypełnił a teraz ..... szkoda gadać ryczeć się
      chcę jak na niego patrzę. Nadal karmię piersią ale waże 14 kg mniej niż przed
      ciążą i moje piersi wyglądają jak wyciągnięte skórki, nie chcę myśleć o tym jak
      będą wyglądać jak przestanę karmić, chyba pozostanie tylko fałd skóry
      wyciągnięty aż do pępka, buuuuu
    • zuczka77 Re: Wasze biusty 11.01.07, 10:59
      dołączam do załamanych swoim biustem... przed ciążą miałam 80C i było ok. Na
      poczatku karmienia doszłam do F, a teraz wrociłam do C , ale wygląd ...takie
      duże flaczki... jak patrzę w lustro to też jestem coraz bardziej za jakąś
      korektą chirurgiczną wink) oczywiście po 2 maluszku.a na razie wybieram sie
      zakupic nowe biustonosze bo te stare coś w ogóle przestały na mnie leżeć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka