Dodaj do ulubionych

pytanie o wózek

21.01.07, 21:43
na wiosnę zamierzam kupić córeczce spacerowkę parasalkę - moze ktoś ma już
doswiadczenia z takimi wózkami i mógłby doradzić model, firmę. Zależy mi aby
był lekki i łatwo się składał i rozkładał i oczywiście był wygodny dla
malutkiej. Na razie znalazłam ten
- Wózek spacerowy Espresso kolor AN1 kolekcja 2007 firmy Inglesina
calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122&products_id=6233
co sądzicie firmie o i tym wózku.
w sklepie polecano mi tez Maclarena doradzcie smile)
Obserwuj wątek
    • madziab83 Re: pytanie o wózek 22.01.07, 11:05
      My mamy taki, jeździmy nim już teraz. Jest super zwrotny, bardzo łatwo się składa, lekki ( 10 kilo, ale naprawde ich nieczućm ze względu na to, iż ma wygodny uchwyt do noszenia)no i rewelacyjnie się go prowadzi w przeciwieństwie do większości parasolek, a to ze względu na większe kółka, które zapewniają mu stabilność. Polecam gorąco.
      • madziab83 Re: pytanie o wózek 22.01.07, 11:05
        z rozpędu linku nie wrzuciłam:
        allegro.pl/item159121269_wozek_spacerowy_chicco_ct_0_4_2006_spiwor_bonus.html
    • justyna0509 Re: pytanie o wózek 22.01.07, 13:46
      My mamy ten
      allegro.pl/item157488818_nowosc_coneco_traffic_wys_0zl_10x_supergratis.html#photo
      i jestem bardzo zadowolona mala bardzo lubi w nim jezdzic a najbardziej fajna
      byla cena
      pozdrawiam
    • jonama Re: pytanie o wózek 23.01.07, 10:30
      Takie typowe lekkie parasolki są polecane dzieciaczkom od 1,5 roku - dlatego,
      że maja miękkie oparcie i dość mało miejsca do siedzenia - takie typowe do
      przewożenia i czesto są bez barierki. Oglądałam ten co podajesz w linku i jest
      malutki i oglądałam Maclarena - fajniutki ale bardzo miękki - na spacery
      dłuższe chyba jeszcze nie bardzo, ale gdzieś np do sklepu ok. Ja mam 2 wózki
      jeden baby design lucky na nasze dziury i drogę gruntową w okolicy jak znalazł,
      a drugi graco mirage- lekki ok 7kg, zwrotny, wygodny i cena przyzwoita super na
      miasto i do sklepów:
      www.allegro.pl/item156777984_graco_mirage_plus_2006_max_gratisy_super_cena.html
      Polecają też chicco caddy - zwrotny, łatwo się składa, lekki i ma torbę do
      przenoszenia, cena cos ok 299zl. Jedna Pani w sklepie powiedziała, że sezon na
      paraolki zaczyna się luty/marzec i wtedy będzie duży wybór.
    • xixx Re: pytanie o wózek 23.01.07, 11:00
      My pozostajemy wierni firmie Quinny, bo obecny wózek super się sprawdza (quinny
      speedy sx), dlatego jak tylko zima się skończy kupuję ten:

allegro.pl/item158226616_rewelacyjny_quinny_zapp_tylko_teraz_w_takiej_cenie.html#photo
      sklada się go jednym ruchem tak, ze powstaje torba na ramię, jest super lekki,
      kilka razy choć nie często widziałam go na ulicy - dzieciaki w nim zawsze
      wyglądały na zadowolone smile

allegro.pl/item158226616_rewelacyjny_quinny_zapp_tylko_teraz_w_takiej_cenie.html#photo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka