Dodaj do ulubionych

Młynek w zlewie

26.01.07, 16:32
przydałby mi się... Ma może koraś z Was takie cudo? Bo jak musze wyciągać te
wszystkie farfocle ze zlewu po myciu naczyń, to mnie szlag trafia!!

A i jeszcze z rzeczy, które przydałyby mi się w mieszkaniu a nie mam
to...bidet ;D

A Wam, co by się przydało??
Obserwuj wątek
    • cleo1976 Re: Młynek w zlewie 26.01.07, 17:35
      Oj mi by się też młynek przydał i bidet też, a najbardziej to by mi się
      przydały gosposia i sprzątaczka wink
    • lili2006 Re: Młynek w zlewie 26.01.07, 18:27
      bidet, młynek i zmywarka, ola
    • ania_34 Re: Młynek w zlewie 26.01.07, 18:35
      A mnie meble, dużo mebli... Półtora roku temu wprowadziliśmy się do nowego
      domu, chcieliśmy jak najszybciej, więc zapożyczyliśmy się na niezbędne rzeczy a
      meble wzięliśmy stare z naszego jedynego pokoju u teściów. I tak spłacamy teraz
      te parę kredytów i ciągle za mało na nowe meble. Kupliliśmy tylko do sypialni,
      a reszta pokoi umeblowana szczątkowo. Mieszkamy trochę jak Cyganie...
      Ale bidet mamy smile
    • floraservice Re: a ja marzę o... 26.01.07, 23:30
      suszarce do prania... mam dośc tego ciągłego wieszania wypranych ubrań na
      suszarce, która jest wielką zawalidrogą. Zresztą teraz zimą pranie nie schnie
      wcale tak błyskawicznie jak latem i czasem "kiśnie" dwa dni zanim się dosuszy
      porządnie...
      Czy któras z Was ma takie ustrojstwo? Lepiej mieć osobno (mam miejsce) czy
      razem z pralką... co myslicie?
      • k_maja Re: a ja marzę o... 27.01.07, 10:38
        Ja mam suszarkę, ale wcale z niej nie korzystam (znaczy mam pralkę z suszarką).
        Może z raz coś wysuszyłam, jak mi się spieszyło. Ale młynek w zlewie - oj tak...
        I sprzątaczka. I jeszcze jeden pokój na bibliotekę - żeby wynieść książki z
        pokoju Matusia. A mój ulubiony sprzęt domowy, który mam i baardzo często
        wykorzystuję to thermomix. Aaaa, no i marzę o wannie - mam tylko prysznic, buu...
      • rosieee77 Re: a ja marzę o... 27.01.07, 13:08
        Basiu, ja mam pralko- suszarkę, z braku miejsca w jednym urządzeniu. Prawdę
        mówiąc nie pomietam jak to było jak suszarki nie miałam smile Do dobrego człowiek
        baaardzo szybko się przyzwyczaja smile Ubrania są mięciusieńkie, pachnące, no i
        SUCHUTKIE !!! Mamy suszarnię w bloku, ale sąsiad często suszył psie koce i
        miałam dość zapachu skondinąd sympatecznej Saby....
        A jeśli chodzi czy w jednym czy oddzielnie - jeśli tylko masz miejsce, to
        radziłabym oddzielnie, zawsze sprzęty 2 w 1 są pewnym kompromisem, albo gorsza
        pralka, albo okrojona suszarka. Ja mam samsunga silver nano. Siostra zakupiła
        oddzielną i bardzo zadowolona, wieczorkiem będę znać markę, jak chcesz. Hania
    • msoszka suszarka... 27.01.07, 16:54
      ...jak na razie to tylko marzenie... och te pieniążki...
      Dla pocieszenia dodam, że odpływ w zlewie mam ok - nie muszę nic wyciągać smile
      • zebra51 Re: suszarka... 27.01.07, 18:31
        a powiedzcie, ubrania nie sa pogniecione? I ile trwa taki cykl suszenia?
    • sosnowieckatowice Re: Młynek w zlewie 18.07.18, 15:28
      Młyne to rewelacja mniej odpadów i biegania do śmietnika.
      Widzę że o bidecie nikt nieodpisuje. Według mnie super pomysł tylko raz byłam w domu gdzie coś takiego było zainstalowane.
      Z racji na to że mam mąłą łazienkę rozważałam zamontowanie prysznicu przy toalecie jak to jest w ciepłych krajach praktykowane. Widziałam toalety połączone z funkcją bidetu co o tym sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka