Dodaj do ulubionych

dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum?

• lechmiki Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 29.01.07, 20:48
      Jak tam wasze dzieciaczki bo Wiki dzisiaj była strasznie marudna a teraz w
      najlepsze bawi sie w łózeczku zamiast spac smile
      ps.czy wasze dzieci też tak lubią metki?
      • beata2553 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 29.01.07, 21:05
        witm ! moja Alcia zamiast spac jest strasznie rozbawiona wiec o spaniu narazie
        moge zapomniec , 26 skaczyla 6 miesiecy i dopiero zaczela sie przewracac na
        brzuszek ale na lewa strone jej jakos bardziej wychodzi niz na prawa. a co do
        metek to zawsze wrzedzie je znajdzie i wklada do buzi pozdrowienia dla
        was i waszych skarbkow
        • marleniorka Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 29.01.07, 21:21
          Mateusz też jeszcze nie śpi,kolacja zjedzona i bawi się z tatusiem na wersalce,
          dzień spędził jak zwykle bawiąc się na brzuszku, aż go podziwiam , że może tak
          tyle czasu leżeć smile
          miłego wieczoru
      • agusia19751 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 29.01.07, 21:23
        ha,moja uwielbia metki może je ssać godzinami już są takie wytłamszone,a miałam je poobcinać bo niektóre zabawki mają metki większe od nich samych ,ale dobrze zrobiłam,ostatnio leżała koło mnie i jakoś tak cicho się zrobiło a ona ssała moją metke wielkości 2 cm na moich spodniach dresowych z boku na nodze,a jak ona sobie je zgrabnie w rączkach przebiera po prostu aż miło popatrzeć.Pozdrawiam
    • kan-20 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 29.01.07, 21:24
      Witam mój Bartuś urodził się 23 lipca 3640gr i 58cm .Dziś to już fajny facet
      osiem kilo!Pozdrawiam lipcowe mamusie karola
    • kiniamum dziweczyny!:) 29.01.07, 21:32
      zalozylam ten watek zeby zaprosic Was na forum Pierwsze Dziecko (link w
      sygnaturce), jak tak dalej pojdzie to Nas stad wywalasmile no dawajcie-zapraszamsmile
      nie chce mi sie wysylac do kazdej z Was mailasmile Lipcowki! do boju!smile)
      • ola07 Re: dziweczyny!:) 30.01.07, 00:05
        Ja jestem z forum Lipcóweczki 2006,a tutaj dopisałam się tylko,żeby dać znać że
        też tu zaglądamsmile,a na forum Pierwsze dziecko się nie nadaje, bo to moje
        drugiesmile.Pozdrawiam.
    • kiniamum Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 30.01.07, 11:45
      podbijam wateksmile
      • kiniamum Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 30.01.07, 21:40
        podbijamsmile
    • majas11 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 30.01.07, 21:57
      Witam,
      Ola jest z 21 lipca, waży 7500. Przemieszcza się po całym pokoju pełzając do
      przodu, od dzisiaj siedzi ok 1 min, i wychodzi jej 1 ząbek. Jemy oprócz cycka
      słoiczki, ale nie chce otwierać buzi i raczej wsysa toco jest na łyżeczcesmile.
      Niestety wogóle nie mogę przekonać jej do kaszki.Poza tym smieszek kochany...
      Pozdrawiam lipcowe dzieciaczki i mamusiesmile
      • hiacynta07 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 01.02.07, 11:16
        Hej dziewczyny,
        To i ja się dopisuję z moim synkiem Oskarem.
        Ur 3800g i 56cm, a teraz jest kawal faceta smile 10500g i 80cm. caly czas w ruchu
        = caly czas na brzuchu i raczkuje do tyłu. Poza tym jeszcze się turla, próbuje
        sam siadać i mamy początki raczkowania do przodu smile
        Ząbków jeszcze nie widać, ale slini się jak mały buldog wink
        Zajada bebiko 2 HA i dania Hippa:
        - marchewkę, marchewkę z ziemniakami, marchewkę z jablkiem
        - zupkę krem jarzynową
        - purre jarzynowe z indykiem
        - jabłka, gruszki i jagódki
        Uwielbia soczek jabłkowy i herbatkę rumiankową.
        Kaszki tylko gdy mamusia domiesza jabłuszko lub inne owoce ze słoiczka smile
        Noce nie są teraz najlepsze w tym tygodniu, niestety często sie wybudza i się
        wierci, popłakuje. Byc może to przez moj powrót do pracy sad((( ?
        Pozdrawiam serdecznie Lipcóweczki i Lipczątka smile
      • nowamz Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 13.04.07, 12:34
        Pawełek 9 miesięcy i 11 dni ale leci.
        15 dni temu ważył 10,5 kg.Raczkuje,od 5 tg, a od 4 chodzi trzymany za rączki,
        żadko prowadzany sam niech zacznie.A no i oczywiście siada z pozycji
        raczkującej, od 4tg. Podaje cześć od jakiegoś czasu, przybija piątke, czasem uda
        mu sie zrobić papa.W nocy budzi się raz, dwa razy czasem 4-żadko na cyca.Ma 8
        ząbków. Je zupki, deserki, flipsy, piętke, kaszkę mleczno ryżową lub mleczno
        pszenną, pije soczki herbatke,żółtko 1-tg., jest jeszcze na cycu.
        Pozdrawiamy!
        • nowamz Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 13.04.07, 20:33
          A dopisze tylko może jeszcze, że Pawełek urodził się 2 lipca.
          Ważył 3300 i miał 53 cm. wzrostu.smile
        • walaska1 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 30.04.07, 18:05
          Ojejku ile ząbków!! Mojej Oliwce, która ma obecnie 43 tygodnie właśnie wychodzą
          dwa na raz, więc łącznie będzie miała 4!!! Oliwcia wazyła 3950 i miała 58cm
          czułam i wciąż czuję się dumna, pewnie jak każda z was! Teraz waży ok 11kg je
          prawie wszystko, w każdym bądź razie po trochu od każdego tongue_out staje już, ale się
          jeszcze przewraca, przy kanapie wędruje w tą i z powrotem, dużo gada po swojemu
          i też od czasu do czasu pomacha, powie jak szczeka piesek, ale najczęściej
          mówi "mama daj am"!!!
          • asiach11 dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 09.05.07, 20:17
            tosia urodziła się 19 lipca.
            na dzień dzisiejszy ma dwa dolne mleczaki, ale właśnie jej wychodzą dwa górne.
            je sporo rozmaitości, ale nie wszystko jej smakuje - nie lubi ani mleka krowiego
            ani modyfikowanego (pozostaje więc maminy cycuś), kaszek nawet tych owocowych,
            marchewki. podjada już niemal wszystko, lubi kiełbasę, parówki, piwo (oczywiście
            jest to jeden łyczek!), flipsy, pomarańcze...
            raczkuje, siedzi, siada, podnosi się przy meblach, przesuwa się przy kanapie.
            robi pa pa, kosi-kosi, daje buzi, robi świńską minkę - marszczy nosek i
            chrumczy, robi odgłosy indiańskie - takie z zatykaniem buzi rączką. uczę ją
            cześć i piątkę. pokazuje niektóre przedmioty - na pytanie gdzie jest -misio?,
            -tata?, - słoneczko?, -Bozia?... patrzy w danym kierunku.
            daje mnóstwo radości caaałej rodzinie, jest ukochana i rozpieszczana!
            pozdrawiamy Rówieśników!!!
      • joanna_ry Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 11.05.07, 14:18
        Moja Wikunia urodziła się 17lipca.Ważyła 2800 i miała 55cm.Teraz waży 8kg i ma
        80cm wzrostu.Ma 5 ząbków.Nie chce raczkować lubi chodzić trzymana za rączki i
        wyrzucać wszystko z szafek.Czy są na forum mamy STUDJUJĄCE?
        • izys1 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 14.05.07, 11:56
          witam wszystkie lipcóweczki!!!!Mam synka Wojtusia, który urodził się 5 lipca,
          ważył 3940, miał 61 cm wzrostu. Obecnie ma 2 ząbki, waży 11 kg, próbuje sam
          chodzic, a o raczkowaniu nie ma mowysmile)))ślemy serdeczne pozdrowienia z
          Lublina!!!
          • bramka75 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 15.05.07, 20:17
            moja Gabcia jest z 24 lipca.Nie chce raczkować ani sie turlać ani
            przekręcać.Najchętniej to by tylko siedziała!Nie wiem co robić?
            • beata2553 Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 16.06.07, 13:40
              Witam mamusie!!!moja córcia jest z 26 lipca smile wazy ponad 11 kilo ,ale nie
              wyglada na grubasak bo ma 77cm smile zjada prawie wszystko oprucz mleka
              modifikowanego i kaszek smile czasmi juz nie wiem co mam jej dawac na sniadania i
              kolacje. Oprucz obiadkow i deserków oczywiscie cycus na wieczor i z rana jak
              sie obudzi po przespanej nocy w łuzeczkusmileAlcia jest bardzo kochana ma juz 6
              zabkow ,daje czesc i buzi . Raczkóje czasami nie mozna jej dogonicsmile wstaje
              sama i chodzi kolo meblismilepozdrowienia
              • rentazydek Re: dzieci z lipca 2006 sa mamy na forum? 18.06.07, 14:01
                Witam.Też mam dziecko z 22lipca Patryczka jest bardzo duży już chodzi.Ja na
                śniadanie daję mu jajecznicę smażoną na masełku lub kromeczki z szynką lub
                serkiem homogenizowanym.On nie był na piersi jeszcze wogóle nie chorował.Z gór
                od moich rodziców przywożę mięso i pięknie zjada obiady oczywiście od początku
                gotowane.Uwielbia zwierzaki a szczególnie psy umie naśladować psy kurki
                krówkę.A co do ząbków ma 4.Pozdrawiam Was mamuśki.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka