an555 12.03.07, 15:26 Dziewczyny ile czasu mozna uzywac otwarta sol fizjologiczna?Ja mam w takich małych ampułkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annazmaria Re: Sól fizjologiczna 12.03.07, 18:17 my używamy soli fizjologicznej pod nazwą 'Physiodose" i tam jest napisane że 24godziny - w praktyce jedna ampułka na dwie wieczorne kąpiele (mniej więcej cała doba odstępu) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Sól fizjologiczna 12.03.07, 19:17 upss to ja moja mam otwarta 3 dzien i malej robilam nosek Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Dziewczyny, a podpowiedzcie pls... 12.03.07, 20:44 Bo ja jakos chyba nie do konca uwazalam na zajeciach w szkole rodzenia a w szpitalu nie powiedzieli - ta sol fizjologiczna to zakraplacie do oczu? to jest do przemywania, tak? ile razy dziennie ja zakraplacie? przy kapieli? dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: Dziewczyny, a podpowiedzcie pls... 13.03.07, 08:14 sól jest do przemywania nie zakrpalnia oczek - zawsze od zewnętrznej strony do kącika oka oraz do wkraplania do noska - po jednej kropli ja przemywam oczka 2 razy dziennie ale u nas był problem z oczkiem, ale juz przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś