Dodaj do ulubionych

jaki jest najlzejszy wozek parasolka?

12.03.07, 22:58
ostatnio intensywnie rozgladam sie za wokami typu "parasolka" najbardziej
zalezy mi by byla jak najlzejsza,dobrze by bylo jak by miala regulowane
oparcie,(ale nie obowiazkowo)no i niska cena.Wozek ma byc typowo przewozowy
po prostu najzwyklejsza parasolka.Z ktorej firmy jest najlzejsza ? znacie
moze jakies super lekkie? Z tego co ogladalam to same ciezkie typu spacerowki
o wadze np 6 kg lub 5 nie ma lzejszych?
Obserwuj wątek
    • wiolk77 Re: jaki jest najlzejszy wozek parasolka? 13.03.07, 07:41
      my dostaliśmy jeden wózek-parasolkę bardzo leciutką, wazy chyba 4kg z
      hipermarketu, kosztowała chyba 60 zł w ub.r. ale nie ma ani regulowanego
      oparcia ani nic specjalnego - zwykła do przewożenia, dlatego na jesień kupiłam
      BabyDreams która ma usztywnione dno (w tej taniej Patrykowi wisi pupa prawie do
      ziemiwink, budkę, pasy itp. no ale ona jest zdecydowanie ciąższa bo waży 8kg i
      dłuższa...
    • monika9710 chicco caddy 13.03.07, 14:30
      ja mam ten:
      www.bobasek.pl/opis.php?pid=24868
      dokupiłam koszyk siateczkowy (10zł), bo jest on niezbędny.
      z wózka jestem zadowolona, waży 5,5kg ale przy poprzednim (implast driver-
      chyba 17kg) to piórko!
      • monika9710 Re: chicco caddy 13.03.07, 15:24
        płaciłam za niego 199zł. dodam jeszcze,że zaletą tego wózka jest pokrowiec w
        komplecie(na wczasy rewelacja, dodatkowe miejce na dopakowanie klamotów).
      • smeagoul Euro Baby - model sorento 14.03.07, 17:20
        ja mam ten wozek od 3 tygodnismile też używam jako zwykłej przewozówki- i jestem
        bardzo zadowolina- wózek jest miękki- mój chicco ct 0,4 i były 6 Wd się chowają
        i to daleko! jakość nawet spoko- jak za taką kasę 135 zł. oparcie się odchyla, 5
        punktowe pasy, pałąk- choć ja jakoś wolę wozki bez pałąka, spore kółka podobne
        jak w chicco caddy i o wiele lepszy mechanizm opuszczania oparcia- na takie
        zaczepy a nie jak w caddy na zamki.
        kupiłam sorento choć miałam zamiar kupić caddy. wygrała amortyzacja, cena, i
        waga caddy jest cięzszy-spotkalm sie z waga 5,5 lub 6,3 i stawiam na 6,3 bo
        podczas podnoszenia caddy wydawał mi się jenak cięzszy.
        wazy 5,5 kg. polecamsmile
    • kasiaa256 Re: jaki jest najlzejszy wozek parasolka? 13.03.07, 14:44
      Polecam ten wózeczek:
      aukcja.onet.pl/show_item.php?item=173336195
      Kilka razy pożyczałam taki wózek od sasiadki jak jeszcze sama miałam wielką
      landarę. Jest naprawdę leciutki i funkcjonalny. Ma dwie wady: nieregulowane
      oparcie, no i troszkę za wysoka cenę. Przy tak prostym wózku cena powinna być
      przynajmniej o 100 niższa. Moim zdaniem tu płaci się za markę, ale jeżeli nie
      przeszkadza Ci brak regulowanego oparcia to warto zainwestować.
      • liniosek Re: jaki jest najlzejszy wozek parasolka? 13.03.07, 15:40
        przegladalam alegro i wpadl mi w oko wozek parasolka BUGGY wazy 3.5 lub 4 kg
        zalezy czy z daszkiem czy bez.Cena jest malutka 100 zl,zale zastanawiam sie czy
        oparcie w nim jest usztywniane i czy jest on pozadny.Znacie go moze warto go
        kupic? nie przesle fotki bo nie umiem hehe,ale jest on na alegro wozek buggy z
        daszkiem hit 2007.
        • monismonis Re: Inglesina Trip 14.03.07, 10:06
          Zakupiłam go 2 tygodnie temu i jestem super zadowolona. Jest to najtańszy wózek
          w tej klasie z rozkładanym oparciem. Oglądałam coneco polo i juz byłam na niego
          zdecydowana ale jednak jakośc duzo gorsza. Bardzo chcialam Maclarena Xt lub jane
          Energy ale to już duże kasy jak dla mnie sad
    • taormina Re: jaki jest najlzejszy wozek parasolka? 16.03.07, 08:48
      Maclaren Volo. Waży 3,9 kg, ma budkę, folię przeciwdeszczową i niemały kosz na
      zakupy. Prowadzi się świetnie, składa w małą parasolkę i ma pasek na ramię. Jak
      dla mnie nr 1! Cena około 350 zł.
    • mamamilenki1 Re: jaki jest najlzejszy wozek parasolka? 20.03.07, 22:58
      My kupiliśmy SORENTO firmy EuroBaby. Jest to lekka parasolka (5,5 kg), ma
      rozkładane oparcie (do pozycji półleżącej) i fajny pasek do przenoszenia na
      ramieniu! Cena to 139 zł na Allegro.
      • smeagoul też mamy sorento 21.03.07, 17:37
        i jak na wózek za taką kasę jest supersmile a amortyzacja po prostu mnie
        zaskoczyła- na plus oczywiściesmile
    • kasikk_29 Re: jaki jest najlzejszy wozek parasolka? 21.03.07, 18:56
      przymierzam się do kupna wózka na wyjazd
      zależy mi na lekkości, ale też żeby mała mogła się w nim wygodnie przespać
      no i nie chciałabym za dużo płacić, bo myślę, że długo nam nie posłuży - ona już
      nie chce jeździć
      czy ktoś ma jakieś doświadczenia na temat takiego wózka?
      idg.allegro.pl/show_item.php?item=176510721
      • liniosek Re: jaki jest najlzejszy wozek parasolka? 01.04.07, 14:29
        zakupilam juz wozek parasolke (najzwyklejsza)bez regulacji oparcia i tp o wadze
        3.5 kg.Jestem zadowolona jest lekki i super sie prowadzi i co najwazniejsze
        mala bardzo lubi w nim jezdzic i siedzi wygodnie.Poprzednia spacerowka wazyla
        6.5 kg i nie zabardzo malej sie siedzialo (siedzisko zbyt plytkie),mala ciagle
        zjezdzala.Na obecna chwile mala nie chce juz jezdzic w poprzedniej
        spacerowce.Jak dla nas lepiej sie sprawdzila najzwyklejsza parasolka niz
        spacerowka z pelnym wyposazeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka