Dodaj do ulubionych

Kto jeszcze na wychowawczym?

25.04.07, 11:49
Lub wogóle nie pracuje? Ja nadal na wychowawczym - do września ale mam
wrażenie, że większość z Was juz wróciła do pracy. Mnie sie z jednej strony
juz zaczyna dłużyć ten czas, z drugiej wiem, ze to ostatnie chwile kiedy
możemy z Julem tyle czasu pobyć razem. Zaopatrzyliśmy sie w "Spacerownik" i
czekamy na piękna pogodne bo plan jest taki, żeby latem codzinnie robić jakąś
wycieczkę po Warszawie. Poza tym chyba nastał juz czas piaskownicy więc
będziemy odiwiedzać wszystkie place zabaw po drodze smile A Wy jak spędzacie ten
wolny czas z maluszkami? I kiedy wracacie do pracy jeżeli macie to w planach?
Obserwuj wątek
    • zebra51 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 13:27
      Ja jeszcze. ale do przyszłej środy sad Od 2. maja do pracy.
      • xixx Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 13:29
        Och, to chyba ze mnie tylko taki długodystansowiec wink
    • gosiunia333 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 17:11
      ja tez na wychowawczym tak w polowie w zasadzie, bo mam prace na umowe o dzielo, wiec troche jestem a troche nie, pozdrawiam
    • jonama Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 17:20
      Ja tez !! Ale tylko do konca lipca - 1 sierpnia do pracysad I chce mi się i nie
      chce, ale pewnie będę tęsknić za tym okresem w domku....
    • ada1122 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 17:35
      a ja jestem mamą niepracującą.. chciałabym jeszcze chociaż pół roku posiedzieć z
      małą.. chociaż PUP mnie ściga na staż.. Natalka jest ze mną tak związana że nie
      wyobrażam sobie jak mogłabym ją zostawić na 8-10h sad
      • alla76 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 18:23
        ja jestem na wychowawczym aż do grudnia 2009 ale mam nadzieję wrócić do pracy
        wcześniej jeszcze nie mam konkretnego terminu.Powiem Wam szczerze że nie chce
        mi się jeszcze wracać do pracy,dobrze mi z moimi smykami w domciu tylko czasem
        trochę mało .....kasy

pozdrawiam Ala
    • beatat114 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 18:21
      Ja też niepracująca, a że założyłam sobie, że posiedze z Emilką w domciu do
      roku czasu, właśnie rozglądam się za pracą. I także z jednej strony chce się do
      pracy, a z drugiej troche szkoda zostawiać malucha, mimo, że opiekować będzie
      się babcia....
    • magdalenas10 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 19:52
      ja jestem na wychowawczym.i chce byc do przyszłego roku do wrzenisa, wiec
      jeszcze ponad roksmile
    • buhara76 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 25.04.07, 21:12
      Ja jestem na wychowawczym i mam zamiar być dopóki nie znajdę sobie nowej pracy
      (do starej nie mam ochoty wracać). Szukać zaczynam w sierpniu. Cały czas
      dorabiam też w domu robiąc rózne zlecenia dla mojego pracodawcy - niestety
      poświęcam na to większośc czasu kiedy mała śpi i dla mnie zbyt wiele go nie
      zostaje.
      • kropka1005 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 26.04.07, 08:27
        ja tez jestem, ze wzgledu na wyjazd do chin przedluzam o rok.Mam to w planach
    • buhara76 xixx 26.04.07, 09:43
      Xixx, też jestem z Wa-wy więc jeśli masz ochotę na towarzystwo na wycieczce to
      daj znać na priv - chętnie się dołączymy.
      • aga2512 Re: xixx 26.04.07, 12:27
        my też z Warszawy, może umówimy się w jakimś ślicznym parku ??
        • buhara76 Re: xixx 26.04.07, 16:55
          Jestem za! Teraz na tydzień wyjezdzamy ale po weekendzie bardzo chętnie.
      • xixx Re: xixx 26.04.07, 21:39
        Jasne! smile Wyjeżdzamy teraz na weekend majowy ale jak tylko wrócimy to jak
        najabardziej. smile
        • aga2512 Re: xixx 27.04.07, 11:04
          my tez wyjezdzamy, więc bądzmy w kontakcie umówimy się po powrocie pozdrawiam i
          życzę miłego odpoczynku smile))
          • buhara76 Re: xixx 27.04.07, 11:43
            Nas też nie będzie aż do niedzieli. Co do terminu to mi pasuje cały tydzień po
            długim weekendzie(oprócz 9 maja), a potem niestety dopiero w czerwcu, bo akurat
            w drugiej połowie maja ide zastąpić kogoś w pracy sad.
            • xixx Re: xixx 27.04.07, 20:31
              Mnie też pasuje cały tydzień po długim weekendzie, też poza 9 maja bo Jul ma
              wtedy urodziny i ponadto tego dnia chodzi na basen. To moze wstępnie
              poniedziałek - 7go?
              • buhara76 Re: xixx 07.05.07, 10:41
                Jestem dopiero teraz - na spotkanie w poniedzialek juz chyba za pozno wink. Po
                za tym mojej malej ida nastepne zabki i ma troche goraczki. Proponuje czwartek
                lub piatek. Moze byc?
                • aga2512 Re: xixx 07.05.07, 12:47
                  mi pasuje piątek bo w czwartek jade na Kasprzaka do lekarza z Magdą wiec jak to
                  u lekarza pół dnia minie jak Wam pasuje piętek to chętnie dajcie tylko znać
                  gdzie i o której?
                  • xixx Re: xixx 07.05.07, 16:10
                    Mnie też pasuje piatek, to gdzie? Może żeby każdy miał blisko w centrum? Np.
                    ogród saski od strony Królewskiej?
                  • buhara76 Re: xixx 07.05.07, 16:29
                    OK, może być piątek. Co do godziny to mi pasują dwie opcje: 1 - spanie na
                    spacerze, czyli start około 9.30 - 10.00; 2 - po spaniu i po obiedzie, czyli
                    około 13. Co do miejsca to ja ze 2 lata już chyba nie byłam w Łazienkach i
                    chętnie bym się przeszła, ale może być jakieś inne miejsce - jestem otwarta na
                    propozycje. Co do szczegółów proponuje może pisać na priv.
                    • aga2512 Re: xixx 07.05.07, 23:24
                      to fajnie może być ok 13 mam nadzieję że moja malutka nie zaśpi ,ostatnie 3 dni
                      to mi śpi pół dnia po 3 , 3,5 godziny. Mi odpowiada i Saski i Łazienki
                      dostosuję się. "priv" macie na myśli pocztę gazetową??
                      • buhara76 Re: xixx 08.05.07, 09:12
                        Tak, moja też potrafi tyle spać. To niech bedzie Park Saski tym razem. I mam na
                        myśli pocztę gazetową.
    • kmijas Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 28.04.07, 21:53
      Ja tez na wychowawczym na razie do końca 2007 ale jeszcze sie zastanowie czy
      przedłużyć. oprócz tego pomagam mężowi w działalności gdy mała spi i wieczorami
      więc czasem padam na nos i nie mam czasu dla siebie.
    • olutek_m Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 29.04.07, 10:00
      Również siedzę w domu i będę dopóki nie odchowam drugiego dzieckasmile Czyli
      minimum jeszcze 3,5 roku... Dodatkowo studiuję zaocznie.
    • xixx Spotkanie w Warszawie 08.05.07, 22:54
      A ja jednak tutaj piszę bo może któraś z was się jeszcze przyłączy? Co powiecie
      więc na ogród saski godzina 13ta? Łazienki proponuję odłożyć na kiedy indziej
      bo mamy deszczowy tydzień i jakby zaczęło padać, wszędzie jest blisko.
      • buhara76 Re: Spotkanie w Warszawie 09.05.07, 09:36
        My bedziemy na pewno. W którym miejscu się umawiamy? Może koło Grobu NŻ?
        • xixx Re: Spotkanie w Warszawie 09.05.07, 10:14
          Ok smile
      • aga2512 Re: Spotkanie w Warszawie 09.05.07, 12:46
        my też postaramy się być o 13 w ogrodzie saskim przy żołniezach mam nadzieję,
        że nic nam nie pomiesza plamów, to do zobaczeniasmile)
    • aga2512 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 10.05.07, 15:28
      Pogoda jakaś taka niewyraźna, nie wiem czy jutro będzie lepej bo jka tak bedzie
      padac to my sie poddajemy sad(
      • buhara76 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 10.05.07, 17:33
        Podobno jutro ma być lepiej. Proponuję tak: zobaczmy jak bedzie i około 11-ej
        napiszmy na forum czy spotkanie aktualne czy przekładamy na inny termin.
        • xixx Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 10.05.07, 19:00
          No właśnie ta pogoda...dziś wyszliśmy z Julkiem bo niby było słońce i wracaliśmy
          w deszczu, moze przełóżmy na następny tydzień? W przyszłym tygodniu pogoda ma
          być juz bardzo fajna, może od razu umówmy się np. na poniediałek ta sama pora to
          samo miejsce? Czyli Ogród Saski 13ta?
          • aga2512 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 10.05.07, 20:20
            właśnie ja już też tak miałam, piękne słońce poszłam trochę dalej i wróciłam
            cała mokra dobrze, że sie nie przeziębiłam brrr poniedziałek wstępnie mi pasuje-
            -
            Pozdrawiam
            Aga i Magdusia
            • buhara76 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 11.05.07, 09:56
              OK, niech bedzie poniedziałek o 13-ej.
              • xixx Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 11.05.07, 23:05
                No i dobrze, że przelożyłyśmy spotkanie! U nas ok 15 była potężna burza, mam
                nadazieję że w poniedziałek już żadne atmosferyczne przeszkody się nie pojawią wink
                • buhara76 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 13.05.07, 10:36
                  Ustalamy jakieś znaki rozpoznawcze? Czy po prostu liczymy na to, że się poznamy?
                  • xixx Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 13.05.07, 11:20
                    Ustalmy znaki, w sumie mnie poznacie bo moje zdjęcia i Jula sa w sygnaturce,
                    mamy trójkołowy czerwony wózek - parasolkę. Jak rozpoznać Was?
                    • buhara76 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 13.05.07, 20:53
                      Ja mam wózek parasolkę w kolorze pomarańczowo - brązowym. Obejrze
                      Wasze zdjecia i wysle swoje na adres gazetowy.
    • babie_lato1 Re: Kto jeszcze na wychowawczym? 13.05.07, 19:28
      Ja będę "siedzieć" w domu z Jasiem póki nie skończy 3 lat, kiedy to, jak sądzę,
      pójdzie do przedszkola smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka