maykaf 06.05.07, 10:46 Czy macie jakis sprawdzony krem na rozstępy. Po ciąży pozostały mi straszne rozstępy na brzuchu. Nie mogę sobie z nimi poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaewka Re: krem na rozstępy 06.05.07, 10:55 witaj! mnie na szczescie ten problem nie dotyczy,ale slyszalam ze dziewczyny chwala sobie mustele zarowno z ciazy jak i po,ale ile w tym prawdy nie wiem-nigdy nie uzywalam tego typu specyfikow. Odpowiedz Link Zgłoś
bzik83 Re: krem na rozstępy 06.05.07, 13:42 podłączę się do pytania, tylko mnie interesuje krem na biust- tu niestety się te paskudztwa zrobiły odkąd karmę piersią Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: krem na rozstępy 06.05.07, 16:31 Ja tez mam straszne rozstepy na brzuchu, kolezanki polecily mi krem z Avonu. Zakupie go w nastepnym tygodniu i zobacze czy MI cos pomoze. Ten krem podobno jest ciagle w katalogu koszt ok 40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinew Re: krem na rozstępy 06.05.07, 16:52 mnie krem z Avonu NIC nie pomógł-pieniadze poszły w błoto. Mysle ze trudno bedzie znalezc dobry krem,ale trzeba wierzyc. pozdrawiam mamusia wojtusia Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka loreal korektor rozstępów 06.05.07, 20:43 efekty po dwóch miesiącach regularnego wsmarowywania rozstępy zbledły i spłyciły się wiem z opowiadania kumpeli mojej i z oceny wzrokowej mojej rzeczywiście prawie poznikały Odpowiedz Link Zgłoś