vipunia 09.05.07, 08:18 i co jak bylo??? lezakująca przyszla mama sie pyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedrona12 Re: Po spotkaniu... 09.05.07, 08:25 Było super...cały czas czekam na rekację od Oli i zdjęcia. Jak tylko się rozpakujesz to zapraszamy. Mam nadzieję że te nasze spotkania staną się tradycją. W końcu jakieś poznańskie forum jest bardziej aktywne!!! Ja się bardzo cieszę że poznałam młode mamy bo nie jestem rodowitą poznaniarą i brakuje mi takich spotkań i pogaduszek, bo ile można samemu spacerować po parku??? Tylko pogoda musi się usytabilizować i ja mogę codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
nathajdr Re: Po spotkaniu... 09.05.07, 08:47 a mój mały był wczoraj tak marudny, że ani mowy nie było o spacerku na Sołacz tym bardziej że nie chciał jeśc i cały dzień go dokarmiałam buuuu... strasznie przykro mi z tego powodu ( Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: Po spotkaniu... 09.05.07, 10:40 szkoda tylko, że tak mało osób było... tylko 5 nas spacerowała ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
olkas0877 Ilona 09.05.07, 10:56 Podaj mi emaila prywatnego nie na gazete bo tutaj fotki sie nie mieszczą i muszę dzielić tak się bawiłam wczoraj żeby wysłać Anecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: Po spotkaniu... 09.05.07, 11:55 też jestem jak najbardziej za częstszymi spotkaniami, było super no i akurat zakończyłyśmy spacer przed deszczem Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val Re: Po spotkaniu... 09.05.07, 12:01 Witam, Bardzo żałuję, że nie dotarlismy ale pogoda była koszmarna a my aż z Lubonia mielismy jechać komunikacją miejską Mam nadzieje, że już niedług się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
truscaffka Re: Po spotkaniu... 09.05.07, 13:01 ja niestety dotrzeć nie mogłam...po pierwsze-zośka miała wczoraj dzień na "NIE", po drugie - miałam nagły najazd rodzinny(( może następnym razem sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś