aga_lub_marcin aga_lub_marcin 05.06.07, 13:30 dzisiaj jeszcze nie zabieralam glosu ( tylko te osoby co dzisiaj pisaly mialy sie wpisac?),ale czasem pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kfilka Jasne, że zaglądam :-) 05.06.07, 17:18 Oczywiście, jak mam czas. A jak zaglądam, to zwykle coś skrobnę Odpowiedz Link Zgłoś
niunia2203 Re: Wpisz sie 05.06.07, 20:19 Również się melduję. Zaglądam systematycznie, niestety z pisaniem gorzej Moje dziecię jest bardzo absorbujące i dla mnie zostaje już niewiele czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
matiania Re: Wpisz sie 05.06.07, 20:56 jestem ale tylko od przypadku do przypadku... a na pisanie nie starcza juz czasu - nie wiem moze to ja jakas niezorganizowana jestem, ale z tą 2 chłopaków na nic nie mam czasu... a co bedzie jak wrocę do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: Wpisz sie 05.06.07, 21:04 zaglądam i pisze jak tylko moge i mam jakis ciekawy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 51 lutowek2007 sie odezwalo a w tabelce jest NAS 05.06.07, 22:26 171 i juz mamy odp dlaczego tak spadlysmy wdol. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 ja też popełniłam dziś kilka postów :) ale... 05.06.07, 23:00 ... powiem wam szczerze, że mnie te rankingi nie rajcują wcale. Dla mnie ważne jest to, żeby forum lutówek żyło, żeby tu było ciekawie, żebyśmy wymieniały się naszymi doświadczeniami, radościami itp. A w rankingu, to możemy być nawet na 100 miejscu, jak dla mnie. Wiem, że ilość postów idzie w parze z tym co napisałam wyżej, ale jakoś zwracanie cały czas uwagi na ranking mnie nieco irytuje. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, bo nie taka była moja intencja. Buziaki dla wszystkich lutówek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: ja też popełniłam dziś kilka postów :) ale... 05.06.07, 23:47 o to to podpisuję się obiema "ręcyma".Chodzi nam o ilość czy o jakość? bo mnie jakoś ten pęd do wysokich miejsc w rankingu cokolwiek dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
karina.82 Re: ja też popełniłam dziś kilka postów :) ale... 06.06.07, 08:31 Witajcie ... Ja rowniez dopisuje sie do przedmowczyn. Po co chcecie ciagle nas liczyc??? Jest dobrze. Ja zagladam codziennie rano, czytam prawie wszystko od deski do deski, jak mam cos do powiedzenia pisze! Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś