kuehne 08.06.07, 08:53 Witam. Proszę o namiary na lekarzy pracujących na Polnej i mających prywatne gabinety w Poznaniu. Opinie i sugestie jak najbardziej wskazane Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flicek Re: Temat Polnej powraca.... 08.06.07, 10:16 Dr Kubiaczyk-Paluch - super lekarz i fajna babka. Prowadziła moją ciążę, zostaje u niej już do końca życia Pracuje na Polnej, gabinet prywatny MedART - Słowiańska 55c, rejestracja 61 8203051. Odpowiedz Link Zgłoś
koziolkowa11 Re: Temat Polnej powraca.... 08.06.07, 11:01 włąśnie chciałam polecać tą samą Panią dok. dzięki niej Miśka urodziła się o czasie, chociaż miała duże szanse na bycie wcześniaczkiem Mamy dla Pani doktor pełne uwielbienei i jesteś my dozgonnie wdzięczni i polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuehne Re: Temat Polnej powraca.... 08.06.07, 12:04 Nie słyszeliśmy o tej pani ale dziękujemy za namiary Czy pamiętacie dni i godziny przyjęć ? Odpowiedz Link Zgłoś
koziolkowa11 Re: Temat Polnej powraca.... 08.06.07, 13:22 trzeba zadzwonić i się umówić przyjmuje prawie codziennie a godziny różne Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: BEATA KUBIACZYK PALUCH 18.06.07, 21:01 hmm a skąd ją znasz?? fakt, to jest złota kobietka - a powiem wam że na kursie przedmałżeńskim mój brat z bratową usłyszeli o niej taką opinie: taka pani co wygląda jakby wyszła właśnie od kosmetyczki - strasznie mnie to zdenerwowało... bo co komu przeszkadza że babka dba o siebie?? wolałybyście żeby wam pchała brudne poobgryzane paznokcie? ehh a pani na tym kursie polecała dr z raszei - tego... co to jakis anioł od naturlnych metod czy coś tam.... tak mi przykro że super babce - lekarzowi tak smarują tyłek (( Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: Temat Polnej powraca.... 11.06.07, 16:34 ja Ci mojej ginki nie polecę przymierzam się do zmiany lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś