karina.82 Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 08.06.07, 09:56 Ja to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
jniedz Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 08.06.07, 11:40 uczę sie - bo mam sesję Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 08.06.07, 11:42 komp lub sprzatanie Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 09.06.07, 20:11 ja to samo Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 najpierw net :) a potem przy sobie cos robie... 08.06.07, 11:54 bardzo zadko sie zdarza ze sie klade chociaz na 30 min, niekiedy trzeba cos w domku porobic. Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: najpierw net :) a potem ... 08.06.07, 12:38 zmywanie, jedzenie lub coś przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin różnie 08.06.07, 13:58 Jak wstanie za wczesnie,to na pierwszej jego drzemce i ja dosypiam,tak jak dzisiaj np A jak nie jestem spiaca to zazwyczaj: siedze na forum,albo na kurniku odstresowuje sie na "tysiącu "albo "literakach",nastawiam/zdejmuje/ukladam pranie ( prasuje tylko to co konieczne i to na bierzaco jak chce zalozyc),nastawiam zmywarke, odkurzam, gotuje smarkowi zupke,gotuje obiad dla mojej "kanalii",sama sie troche ogarniam,sciele łozka, jak jest przyjaciolka to plociuchuje,obmyslam rozne "plany" ktore potem daja w leb, czasem cos lookne w tv, choc na to mi szkoda czasu ostatnio a ... i pale fajeczki niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 aga_lub_marciin 08.06.07, 16:45 ja też uwielbiam literaki, w ciąży można powiedzieć byłam uzależniona, przy literakach poczułam pierwsze ruchy Jasia teraz strasznie mi tego brakuje, niezbyt często moge sobie pograć, bo nigdy nie wiadomo ile maluch pośpi pierwszy raz zagrałam aż miesiąc po porodzie, teraz od czasu do czasu wieczorem jak mały już mocno zaśnie, a jak nie literaki to 358 pozdrawiam kurnikowców Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: aga_lub_marciin 08.06.07, 17:47 polka_80 to moze wieczorkiem zagramy partyjkę jak glutki pojda spac?grywasz na rankingu? Ja bez rankingu na "buczyńcu" nick mam taki jak tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama uganiam się za drugim gówniarzem... 08.06.07, 14:42 ...który już w dzień nie sypia Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: uganiam się za drugim gówniarzem... 11.06.07, 09:57 ja tak samo ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 08.06.07, 15:45 gotuje, prasuje, sprzatam, siedze na necie, robie cos dla siebie....zalezy od dnia czy mam zrobiony obiad przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 08.06.07, 22:24 - myje sie (to rano) - dosypiam (jak nie dospałam rano) - siedzę na necie - wykonuję inne mniej zajmujące zajęcia jak gotowanie, sprzatanie itp. ale z tym to się nie przemęczam )) - czasem se mężem lookniemy coś w tv Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 09.06.07, 13:21 sprzątam, gotuję, "lutuje" Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 10.06.07, 12:24 Ja mam grafik zadań na każdy dzień tygodnia (np. poniedziałek prasowanie, inny dzień sprzątanie pokoi, łazienki itd). Potem zabieram się za "stałe elementy" typu pranie, wyciąganie ze zmywarki, robienie obiadu. Jak już się z wszystkim wyrobię to komp oczywiście Generalnie straszna ze mnie bałaganiara i leń, ale od czasu wprowadzenia tego "grafika" mam w domu względny porządek, mąż ma w czym do pracy chodzić i ja jestem bardziej zadowolona, że tyle mi się udaje zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 10.06.07, 12:37 rano czasem dosypiam, potem prysznic, mycie głowy itp. trochę sprzatanie, net i czytanie ksiązki oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
ivvvo Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 11.06.07, 18:41 pracuje (zlecenia) i zajmuje sie domem, jesli starsza corka jest w domu, wymyslam jej zajecia i czytam forum (czasami) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: gówniarz usnął :)- co najczęściej robicie-ank 11.06.07, 19:03 pranie, sprzątanie, daję kotu jeść , necik albo książki, coś do jedzenia, ogarnę się ... Odpowiedz Link Zgłoś