02.07.07, 13:11
Zamierzamy wybrać się nad morze na tydzień. Obawiam się podróży. To tylko albo
5h drogi. Mam nadzieję że odrobinę wypocznę a nie zajadę siebie hehehesmile bo
Zosia już drepcze i smakuje wszystko. Ciekawe co będzie jak zobaczy piasek sad
A jakie wy macie plany i obawy?
Obserwuj wątek
    • zebra51 Re: WAKACJE 02.07.07, 14:00
      Nas czeka dłuższa podróż. myslę, że z 7-8godzin. Wyruszymy pewnie w nocy. Mam
      tylko nadzieję, że zdążymy do tego czasu kupić samochód z klimatyzacją, bo
      podróże latem bez klimy to dla naszego synka męczarnia.
      No i obawiam się jeszcze jednego, żeby przed wyjazdem się nie rozchorował. Bo
      jeśli gdzieś się wybieramy, to zazwyczaj nasz synek nam plany zmienia swoimi
      chorobami sad
      • mela24 Re: WAKACJE 02.07.07, 14:49
        my do Słowacji, Liptovski Mikulasz. Jesteśmy z południa, więc od nas to dosyć
        blisko, auto z klimą, więc jedziemy normalnie w dzień.
        Obawy: zdrowie, pogoda. Jeszcze to, że nie znamy terenu. Będziemy sami sobie
        jeździć i zwiedzać. Ostatnio mieliśmy porządne wczasy z biura podróży, więc
        zawieźli na miejsce, podali jedzonko. Tutaj musimy sami szukać i miejsc z
        jedzonkiem i miejsc do zwiedzania.
        Ale jest tam co zwiedzać, więc nie powinniśmy się nudzić...oby tylko pogoda
        dopisała, bo ostatnio to co pół godziny inaczej. Nie wiadomo co ubrać.
        • gosiareczka Re: WAKACJE 02.07.07, 17:06
          my we wrześniu z bliźniaczkami na Kretę smile
          obawy: podróż, bo w środku nocy samolot w tę i z powrotem (kilka razy budzenie
          w nocy dzieci), no i tez jedzenie tamtejsze, choć moje uwielbiają makarony,
          pomidory, a tego na pewno tam nie zabraknie wink
          no i tez gorączka... choć we wrześniu ma być odrobinę chłodniej wink)
          • agz_home Do Gosiareczka.... :-) 01.08.07, 10:30
            A gdzie dokładnie wybieracie się na Kretę. My też planujemy, ale nie mamy
            jeszcze wykupionej wycieczki. Póki co bylismy w zeszłym tygodniu nad morzem i
            zarówno morzem, jak i plażą nasz Maluch był zachwycony (ma prawie 15 mies - 4
            maj 2006) Nie mówiąc o podróży samochodem 10 godz, którą zniósł wspaniale,
            spął, gadał, podziwiał widoki smile
            Pozdrowienia. Aga
            • gosiareczka Re: Do Agz_home :-) 01.08.07, 12:16
              Wybieramy sie z Itaką do hotelu Maravel niedaleko Rethymno, a dokładnie do
              Adelianos Campos.... jedziemy 6 wrzesnia, ale tylko na tydzień...
              może dołączycie do nas ? wink będzie raźniej smile)
              • agz_home Re: Do Gosiareczka..:-) 01.08.07, 16:02
                Oj, z przyjemnoscia byśmy do Was dołączyli, ale mamy zaplanowany urlop na drugą
                połowę wrzesnia, ja od stycznia pracuję i niestety wczesniej nie mogę. ASle
                dzięki za info. W takim razie poszukamy czegoś z Itaki. Szukamy czegoś
                polecanego dla Rodzin z małymi dziecmi i zasadzamy się na dwa tygodnie smile Nie
                wiem jak to bedzie. A możesz mi podać jakieś namiary do Ciebie. Pozdrawiam. Aga
                • gosiareczka Re: Do Agz_home 02.08.07, 10:02
                  możesz pisać na gazetowego...
    • ania_34 Re: WAKACJE 02.07.07, 23:42
      My też nad morze - w sierpniu. Dla nas to prawie podróż przez całą Polskę
      (Rzeszow-Leba). Jedziemy w nocy, też się boimy ...
    • jonama Re: WAKACJE 05.07.07, 10:00

My nad morze do Władysławowa na tydzień. Podróz też ok 5-6 godzin. Kombinuje
      jak uprzyjemnić podróż małemu, żeby się nie darłsmile. Z powrotem wrócimy na noc,
      ale tam musimy jechac w dzień...Wymyśliłam znikopis i kredki może na pół
      godziny się zajmie hehehe
      • aniaimichal Re: WAKACJE 07.07.07, 09:37
        My wlasnie wrocilismy w nad morza. Mielismy do pokonania 600 km. i Misio zniosl
        to super wink az jestem w szoku, bo czasem gdy jedziemy gdzies 40 km potrafi sie
        nie zle buntowac. Wyjechalismy o 4 rano z nadzieja ze bedzie spal, ale Misiek
        sie rozbudzil i ani myslal o spaniu... hehe
        A morze wywarlo na nim ogromne wrazenie, a zwlaszcza piasek i kamienie, co
        chwile wkladal sobie do buzi wink
        Pozwodzenia, bedzie dobrze smile
    • beatat114 Re: WAKACJE 07.07.07, 22:14
      My też nad polskie morze się wybieramy w sierpniu. Dla nas to 2-3 godziny
      jazdy. Obawiam się podróży, a cieszę się, że dostarczę dziecku nowych wrażeń
      (duuużo piasku, kamienie itp)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka