monikak14 10.07.07, 13:21 Chyba zaglądających na forum jest już sporo, ale z aktywnością tak sobie raczej. Może taki luźny wątek spowoduje, że forum sie uaktywni. Czyli kto chce i o czym chce, a kogo nudzą takie pogaduszki to nie musi tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikak14 Re: Nie tylko o dzieciach 10.07.07, 13:34 Narzekałam na upały, a teraz marudzę, że deszcz. Głównie to mi żal, że Dora nie skorzysta z tego wyjazdu na morze tyle ile by mogła. I z młodszym dzieckiem też wolałabym spędzać czas po południu na placu zabaw zamiast w domu. I te wszystkie letnie ciuchy, co wiszą w szafie... A jak za oknem pada to najlepiej spodnie założyć. Ale od 30 lipca urlop Odpowiedz Link Zgłoś
pipi64 Re: Nie tylko o dzieciach 10.07.07, 21:34 Niedawno odkryłam to forum i rzeczywiście mały tu ruch... Wszyscy na wakacjach? Mój syn właśnie jest na koloniach - pierwszy raz! W piątek już wraca, a w sobotę ma się dopiero pogoda poprawić, wcale nie użyły te dzieci pod względem pogody... Ale Ty ciesz się - urlop zaczniesz z ładną pogodą! A ile lat ma Twoje młodsze dziecko, synek czy córka? Ja mam młodszą - półroczną córcię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikak14 Re: Nie tylko o dzieciach 12.07.07, 15:34 Młodszy jest chłopiec, w sierpniu kończy 3 lata. Niecierpliwie czeka na siostrę, która wraca w sobotę. Choc mając w domu jedno dziecko, mam czas tylko dla niego. Ale pewnie popołudnia z mamą nudniejsze niż z siostrą i mamą Duża różnica wieku z wyboru? Pozdrawiam wszystkich serdecznie Monika Odpowiedz Link Zgłoś
pipi64 Re: Nie tylko o dzieciach 17.07.07, 19:26 Nooo, u nas różnica wieku to prawie 9 lat Rzeczywiście, to nie był wybór, ani plan, tak po prostu zdarzyło się )))) Ale nie żałuję, teraz nie wyobrażam sobie, żeby nie było Anielki wśród nas. A jak się rodzeństwo kocha! Oczywiście z umiarem, po jakimś czasie zajmowania się siostrą słyszę: "mamo, weź ją!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
monikak14 Re: Nie tylko o dzieciach 18.07.07, 16:59 Jestem zmęczona tym upałem. Kawa mrożona, arbuz, kąpiele ... ale w pracy to tylko woda mineralna. Macie jakieś sposoby na upały poza wyjazdem na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś