Dodaj do ulubionych

Jakie cechy maja po Was?

02.08.07, 13:27
No własnie czy Wasze dzieci odziedziczyły wyraźnie jakieś cechy po Was? Np.
podobienstwo fizyczne, takie same gesty, cechy charakteru, zachowują się jak
Wy kiedy byłyście małe itd?
Moja Ola jest kompletnie do mnie niepodobna fizycznie (wykapany tatuś), za to
charakterkiem konsekwentnie idzie w mamę. Osobiście wolałabym aby te cechy
odziedziczyła akurat odwrotniesmile. Jest bardziej otwarta , śmiała i przebojowa
niż ja w jej wieku, bardzo sprawnie i logicznie myśli, zapowiada się na
osobę, która nie da się skrzywdzić, co generalnie mnie cieszy, bo w obecnych
czasach delikatne i kruche istoty nie mają niestety łatwego życia...
A jak u Was?
Obserwuj wątek
    • lila1974 Re: Jakie cechy maja po Was? 02.08.07, 13:39
      Podobno Nela jest podobna do mnie, kiedy byłąm w jej wieku. Patrząc na swoje
      zdjęcia jestem skłonna to przyznać. I charakterek też raczej po mamusi.
      Bardzo konkretna osóbka, wyszczekana i przebojowa, ale ma i drugą naturę -
      uczuciowa i przylepna.

Myślę, ze podzielilismy się dziećmi pól na pół - starsza raczej idzie w ślady
      tatusia.
    • marioladabr Michałek 02.08.07, 14:32
      Michałek jest fizycznie podobny do taty, aczkolwiek oczka ma po mamusi. Kolor
      włosków po tatuniu ale gęstość włosów po mnie. Co do charakterku, to nie wiem.
      Mąż twierdzi, że jest uparty jak ja... ale sama nie wiem. Ja nie pamiętam jaka
      byłam mając lat 3.
      • molla7 Re: Michałek 02.08.07, 17:10
        Rozalia ma chaarrrakterek sam w sobie niepodobny do zadnego z nas. połączyly sie w niej jakieś nasze przytłumine ukryte głeboko cechy, łącząc razem dały mieszanke wybuchowa. to smiałe dziewcze, bardzo towarzyskie i odwazne. my jestesmy o wiele bardziej spokojni i wycofani.
    • siasiuszek Re: Jakie cechy maja po Was? 02.08.07, 19:20
      Alek, fizycznie jest podobny pół na pół, trochę do mnie, trochę do taty. I
      trochę do rodziny, ma oczy takie jak moja siostra, a uśmiech taki jak siostra
      mojego męża. Z charakteru jest chyba do mnie podobny, przynajmniej histeryzuje
      tak jak ja w dzieciństwie. I podobno ma taki sam sposób chodzenia.
      • rene-76 Re: Jakie cechy maja po Was? 02.08.07, 20:50
        dominika to ponoć wykapana jasmile(włosy miałam jasne do lat6)a charakterek po
        tatusiutongue_out.Tylko nie wiem skąd u niej zamiłowanie do dziesiątek pierścionków
        korali bransolet-no chyba nie po mnie ja co najwyżej noszę kolczykismileLukasz
        znowu odwrotnie podobny do taty ale ma mój charakter(to dobrzesmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka