02.08.07, 13:54
Mam już dosyć. Dzisiaj chyba 50 razy je już zakładałam. A przetestowałam już
kilka par. Ciągle sobie ściąga wymachując nóżkami. Na spacerze nic innego nie
robię tylko zbieram skarpetki. Jak u Was? Jakie możecie polecić? Bo póki co to
nie mogę się już doczekać aż będzie chłodniej i będzie nosił rajstopy...
A najbardziej mnie wkurza jak teściowa rzuca "no ta mama znowu za małe
skarpetki ci założyła" a one wcale nie są za małe! już sama nie wiem...
Obserwuj wątek
    • krystynacr Re: Skarpetki 02.08.07, 18:46
      Mój Jasio to samo smile i nie tylko ściąga ale i obślinia. Stopy to w ogóle super
      zabawki wink Teściową się nie przejmuj!
    • mikasara Re: Skarpetki 02.08.07, 18:49
      moja teściowa też ma fioła na punkcie skarpetek! te które miał są złe!!! kupiła
      mu nowe. więc nawet ich nie wyprałam i będę miała dla koleżanki na prezent. a
      skarpetki mój Tymek ściąga namiętnie. kupiłam mu takie w h&m, są z mankiecikami,
      więc jak je zakładam bez mankiecików to robią się takie zakolanówki. wówczas
      jest szansa, że trochę pobędą na stópkach. ale Tymek wówczas je również zjada i
      ma mokre smile
    • matylda07 Moja tak samo 02.08.07, 19:26
      i nieważnie, czy założę takie w sam raz, czy ciut większe i tak zsuwają jej się
      ze stóp. Najlepiej sprawdzaja się kolanówki. Trochę czasu upłynie zanim je ściagnie.
      Teraz, gdy ciepło i taka mała "chodzi" bez skarpetek, więc problemu nie ma.
    • misia9944 chodze i ciagle patrze gdzie znikla kolejna 02.08.07, 22:39
      skarpetka ....
      • niebieskaewka nam tez spadaly,ale kupilam zupelnie inny model, 03.08.07, 21:54
        trzeba zwracac uwage na rodzaj sciagacza i tyle.Nowe (obecnie mamy w uzytku 4
        rozne firmy) nam nie spadaja.
    • asiamuc Re: Skarpetki 04.08.07, 12:39
      Nam tez spadaja,cigle musze byc czujana,ale i tak mam wrazenie ze moja mala to
      sobie zrobila maly konkurs pt.zobaczy czy nie mama ze juz nie mam skarpeteksmile
      Faktycznie sprawdzaja sie takie z zakladkami,troszke wiecej czasu jej zajmuje
      pozbucie sie ich,ale to i tak syzyfowa praca i nic tylko trzeba nam cwiczyc
      cierpiliwoscsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka