olazur 25.09.07, 11:10 czy znacie jakiś link do strony, gdzie są pokazane lub opisane ćwiczenia jakie warto robić z dziećmi na basenie? Ja chodzę z Asią sama na basen bez instruktora, byłyśmy dwa razy i już mi się pomysły skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irima2 Re: ćwiczenia na basenie z bobaskami 25.09.07, 21:45 A na który basen chodzicie? Jesteś zadowolona? Bo ja też poznanianka i właśnie się wybieramy, ale jeszcze nie jestem zdecydowana na który. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur irima2 26.09.07, 08:04 chodzę na basen u mnie na osiedlu (Polanka). Jestem jak na razie zadowolona, Asi bardzo się podoba, pluska się z wielką przyjemnością, chodzę na godz. 9,wtedy jest zaledwie kilka osób a w brodziku to tylko my. Woda ma 30 stopni i jest tylko lekko chlorowana. Wczoraj Asia napiła się parę razy wody i nic jest po tym nie było. Brakuje mi jedynie udogodnień dla dzieci w szatni. Biorę ze sobą fotelik samochodowy i tam Asia siedzi w czasie gdy się rozbieram lub ubieram. A ty który basen rozważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: irima2 26.09.07, 18:49 My wybieramy się na basen w Swarzędzu. Po pierwsze mam najbliżej, a po drugie znajoma była i mówiła, że jest pokój dla matki z dzieckiem. Co prawda tylko jeden i w weekend trzeba czekać w kolejce. Jest mały basenik dla dzieci, jak się oswoimy z wodą to może pójdziemy do jacuzzi a za jakiś czas do takiego basenu a'la laguna - ze sztucznym prądem, biczami wodnymi itp. Rozważałam też Koziegłowy, ale wyczytałam w necie że ponoć jest tam brudno. Na AWFie są specjalne zajęcia, ale jak patrzyłam ostatnio to były chyba od roczku. Odpowiedz Link Zgłoś