kasiu-83 12.12.07, 14:31 Ania dostała go w prezencie słyszałam wiele złych rzeczy na ten temat i juz nie mam pojęcie wsadzać czy nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanna6 Re: co mam zrobić z chodzikiem 12.12.07, 14:45 ja wsadzam szymka ale tak rozsadnie na poczatku jak nie wiedzial do czego sluzy to na 10 min teraz juz smiga jak szalony wsadzam go na godzine poltorej dziennie . starszy syn tez byl w chodziku i nic sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: co mam zrobić z chodzikiem 12.12.07, 15:38 moja starsza corka tez chodzila w chodziku i nic jej nie dolega... Moj synek tez chodzi, i wsadzam go jak musze cos zrobic w kuchni. Nie widze nic w tym zlego, zwlaszcza ze bardzo sie cieszy ,a jak on sie cieszy to ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
agawikk Re: co mam zrobić z chodzikiem 12.12.07, 16:56 Chodziki mają kilka plusów: radocha dla dziecka, nie wejdzie w niektóre miejsca ( jest szeroki). Jak byłam z małaą w szpitalu wsadzałam ją do chodzika szpitalnego na parę minut dziennie kiedy była wyjątkowo marudna. W małych dawkach na pewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: co mam zrobić z chodzikiem 12.12.07, 23:41 www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79370,3980716.html Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 sprzedać na allegro 13.12.07, 00:43 znaczy, ja bym tak zrobiła bo jestem przeciwna chodzikom ale szanuję odmienne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka11333 Re: sprzedać na allegro 13.12.07, 13:03 Ja tez dostałam w prezencie i robie tak jak dziewczyny, czyli wsadzam jak musze sie np umyc, czy zrobic cos pilnego, a musze ja miec na oku Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: co mam zrobić z chodzikiem 13.12.07, 15:12 Ja bym nie używała. Czytałam, że podczas chodzenia w chodziku dzieć ćwiczy inne mięśnie niż podczas normalnego chodzenia i dlatego wbrew pozorom nie jest to nauka chodzenia. Zgadzam się z poprzedniczkami, że można spróbować pchnąć na allegro ... Odpowiedz Link Zgłoś