Dodaj do ulubionych

do e_rubi!

23.02.08, 13:13
Hej! Widziałam że miałyśmy w tym samym dniu ostatnią @, ja też miałam 9.01........ Mam pytanko- kiedy masz wizytę u dr jeśli chodzi o bicie serduszka??????? Ja mam za 2 dni 25.02 i jestem ciekawa co będzie widać, trochę się stresuje, stąd to pytanko jak u ciebie sprawy wyglądają!!!!!!!! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • e_rubi Re: do e_rubi! 23.02.08, 15:08
      Ja mam umowiona wizyte na 4 marca, nie wiem jak wytrzymam i byc moze pojde
      wczesniej...bo bardzo sie denerwuje czy na pewno wszystko ok. Juz jedno usg
      mialam, widac bylo tylko pecherzyk, jesli bede sie dobrze czula i do tego czasu
      nic niepokojacego nie bedzie sie dzialo, mam zrobic wszystkie badania i przyjsc
      dopiero 4 marca. Ale kusi mnie zeby isc juz w przyszlym tygodniu...stres mnie
      zzera, bo poprzednia ciaze stracilam i teraz od poczatku biore luteine. Poki co
      wszystko jest ok, ale i tak strasznie sie boje powtorki.
      • aniaresz Re: do e_rubi! 23.02.08, 16:09
        Ja też biorę tylko duphaston, bo znów staraliśmy się ok 4 lat i wiem że ciężo było zajść w ciążę, dlatego nie chce jej stracić..... Ja biorę leki na niedoczynność tarczycy i miałam przed ciążą przeciwciała któe wiem że mogą powodować poronienia......... Narazie nie plamię i chyba jest dobrze, ale jak potwierdzi dr bicie serduszka to będe najszczęśliwsza na świecie!!!!!!! Może rzeczywiście zapisz się w przyszłym tygodniu na wizytę, jakby nie było 7 tydzień nam leci od ostatniej @......................
    • mineralna.woda Re: do e_rubi! 23.02.08, 16:38
      Dziewczyny wtrącę się do Was ;D bo ja miałam ostatnia 8.01 i jak się umawiałam to lekarz spojrzał w jakiś wykres i mi kazał przyjść 11 marca żeby już wszystko było widać i słychać. Tyle że ja mam długie cykle - a to chyba ma jakiś wpływ ? ;D Pozdrawiam
      • e_rubi Re: do e_rubi! 23.02.08, 18:08
        tak, dlugosc cyklu na pewno ma na to wplyw, bo od tego przeciez zalezy kiedy
        wlasciwie zaszlas w ciaze. Moj lekarz tez twierdzi, ze nie musze przychodzic
        wczesniej, jesli nic mnie nie niepokoi. Nie mam boli, plamien, wiec staram sie
        byc dobrej mysli i nie schizowac niepotrzebnie.
        Jednak strasznie chcialabym juz uslyszec to serducho...zobacze jak sie bede
        czula w przyszlym tygodniu
        • aniaresz Re: do e_rubi! 23.02.08, 19:34
          Ja idę teraz w poniedziałek, ale cykle mam krótkie 26-27 dni, a to będzie ok 20 dzień po terminie @, to myślę że coś będzie już widać więcej! Jak byłam 12 dni temu to był już pęcherzyk 5 mm i ciekawośc mnie zżera jeśli chodzi o to czy serduszko bije jak należy..... Ogólnie jestem z tych niecierpliwych! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka