asiamuc Re: soki KUBUS dajecie???? 25.02.08, 20:47 Tak ,ale rozcieńczone i tylko koło 200ml dziennie i nie przed obiadem.Poza tym jeszcze soki pysio ten w wersji jagodowej Zuzik go uwielbia i piłaby go w ilosciach przemysłowych, lubi też soczek z biedronki ten z dynia i gruszką Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: soki KUBUS dajecie???? 07.04.08, 16:58 gdzieś słyszałam żeby do 3 roku życia nie dawać więc nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
dorin25 Re: soki KUBUS dajecie???? 07.04.08, 18:36 Mojej córci też nie dawałam do 3-go roku życia wielu rzeczy,ale teraz synkowi daję-po trochu,co parę dni.Już tak bardzo nie trzymam się tego co piszą Odpowiedz Link Zgłoś
buns nie 07.04.08, 20:05 Aga (poza piersią) pije wodę i czasem rozcieńczony domowy kompot. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: soki KUBUS dajecie???? 07.04.08, 21:36 Nie daje. Ostatnio najwięcej daje soków z herbapolu(malionowy,żurawina i czarna pożeczka) rozczieńczonych z woda bo pediatra mi tak poleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: soki KUBUS dajecie???? 07.04.08, 22:56 maly je owoce,jak chce pic to daje mu herbatki HIPP lub wode. Jak raz kupilm i sprobowal to malo co nie zwymiotowal,ale jak je owoce to nie musi pic gestych sokow... Odpowiedz Link Zgłoś
karina.82 Re: soki KUBUS dajecie???? 08.04.08, 11:59 Ja tez nie daje, 2 lekarzy oraz pielegniarki w szpitalu zobaczywszy u mnie na polce kubusia (dla mnie byl) kazaly w przenosni postukac sie w czolo. Bardzo niezdrowe dla tak malych dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: soki KUBUS dajecie???? 13.04.08, 17:29 Ja też słyszałam, że Kubusie wcale nie są takie zdrowe. Ja daje jeszcze te soczki niemowlęce rozcień czone z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś