citri 03.05.08, 15:39 Rozgladałyście się juz za wózkami? to co mi się podoba to zazwyczaj kolor nie taki a jak to jest ok to nie fason itd. Generalnie metlik w głowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_kota Re: Wózki 03.05.08, 15:53 Juz troche rozmawialysmy o wozkach, pare postow nizej. Tutaj link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50484&w=78334807 Odpowiedz Link Zgłoś
citri Re: Wózki 03.05.08, 20:13 Dziekuję za link jestem tu od wczoraj i nie dotarłam jeszcze do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Wózki 03.05.08, 20:22 Nie ma sprawy Witam Cie serdecznie w naszym gronie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaki4 Re: Wózki 03.05.08, 15:59 A my już mamy wózek wybrany nawet obyło się bez sprzeczania i poszło gładko życzę powodzenia w przyszłych zakupach Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Wózki 03.05.08, 16:00 Pochwal sie co wybraliscie?? Ja mam na razie kilka typow. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaki4 Re: Wózki 03.05.08, 16:12 Nie pamiętam nazwy,ale model jest typowy na czterech kołach widziałam dużo takich na ulicach, wydają mi się praktyczne i funkcjonalne jak obejrzałam wszystko dokładnie w sklepie a Ty co masz upatrzone? Odpowiedz Link Zgłoś
kikusia123 Re: Wózki 03.05.08, 16:36 Ja mam deltim voyager 005: www.deltim.com.pl/voyager005.htm Byłam z niego zadowolona, jak dla maluszka super, ale był ciężki i służył mi do roku czasu. Potem kupiliśmy taki: www.allegro.pl/item337022274_eurobaby_wozek_safari_wyprzedaz_. html i służy nam do dzisiaj. Córcia ma ponad 2 latka. Jestem z niego zadowolona, tym bardziej że oparcie się rozkłada, więc jak mała usnie to jest jej wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajkowa Re: Wózki 05.05.08, 20:22 Coś jest nie tak z tym linkiem do Allegro. Czy możesz jeszcze raz go wkleić? Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: Wózki 05.05.08, 21:39 www.allegro.pl/item337022274_eurobaby_wozek_safari_wyprzedaz_.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Wózki 05.05.08, 21:39 Moje typy na razie to: Jane Nomad i Implast Bolder 4, podoba mi sie jeszcze x-lander xa ale ponoc ma mala spacerowke. Odpowiedz Link Zgłoś
citri Re: Wózki 06.05.08, 20:50 A mi niby ten w padl w oko ale musze w sklepie go jeszcze obejrzeć www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_16&products_id=366 zwlaszcza za to że ma jednokolorową rameczyli czarną (widzialyscie moze inne całe czarne ramy) Mąż na cene kręci nosem i ostatecznie nie wiem co wybierzemy a wogóle kiedy planujecie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Wózki 06.05.08, 20:55 Citri, super ten wozek. Tez mi sie podoba. Szkoda tylko, ze zarowno ten wozek jak i Bolder nie ma wszystkich kol jednakowej wielkosci O cenie nawet nic nie mow, strasznie drogie sa te wozki Nie spiesze sie z zakupem, pewnie na samym koncu. Daj znac jak obejrzysz go w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
citri Re: Wózki 06.05.08, 20:59 w linku claudi i własciwie moim też tymi wozkami mam problem bo nie umiem nimi podjeżdżać pod chodniki jak wy? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina81 Re: Wózki 07.05.08, 09:08 no właśnie jak to jest, co jest lepsze wszystkie koła duże i nieskrętne czy lepiej przednie mniejsze a za to skrętne? pomóżcie, bo mam dylemat jaki stelaż wózka wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
frodolong Re: Wózki 07.05.08, 09:18 zależy po czym się jeździ.... w głównej mierze - gdzie się mieszka, czy wertepy. Z wózkamiz moich doświadczeń jest tak, że dla jednych jakiś będzie idealny a dla drugich całkiem inny wszyskto zalezy od potrzeb - jesli często wkładasz wózek do auta, warto żeby był lżejszy latwiej się składał, jesli rzadko a sporo jeździsz na spore odległości wózkiem to duże pompowane koła lepiej aportyzują i sa o niebo lepsze na dziury i wertepy. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina81 Re: Wózki 07.05.08, 11:12 jeździć będę głównie po chodnikach, waga nie ma znaczenia. czyli jednak nieskrętne duże lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
maxiqueen Re: Wózki 04.04.18, 22:56 Wiesz co, nie patrz jedynie na wygląd, bo to nie on będzie woził Twoje dziecko. Ważne jest wykonanie, materiał, amortyzacja, gwarancja. Wygląd również jest ważny, ale nie najważnieszy. Sama wybrałam model Monte, ze względu na wygląd, no ale jakość zapewnia Adamex. Odpowiedz Link Zgłoś