rengur 28.01.09, 09:10 Chwalę się. Moja córcia właśnie narysowała mamę Urosłam z dumy! www.fotosik.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Re: chwalę się rysunkiem! 28.01.09, 09:26 No!! Piękny moja jest na razie na etapie robienia miliona kółeczek na jednej kartce. Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: chwalę się rysunkiem! 28.01.09, 09:28 Super talent! Bazgroły mojego synka to niczego nie przypominają. Nie przepada za bardzo za rysowaniem, jak już to po ścianach... Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: chwalę się rysunkiem! 28.01.09, 10:48 Nieźle! Spostrzegawcza ta Twója córeczka: narysowała usta, oczy, uszy i rumieńce Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: chwalę się rysunkiem! 28.01.09, 11:03 Śliczny rysunek i dokładny. Może córeczka ma talent plastyczny? W tym wieku tak ładnie rysuje? Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: chwalę się rysunkiem! 28.01.09, 11:42 Ja jeszcze nie slyszalam,ani nie czytalam,ze dziecko dwuletnie,ma swiadomosc gdzie narysowac,oczy,nos,rumience? Jesli to narysowala dwulatka,to jest temat na niezwykly talent malarski Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: chwalę się rysunkiem! 28.01.09, 13:38 bravo!!!!!!! sliczna mama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Powinnas oprawic i powiesic w sypialni:)) 28.01.09, 15:11 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: chwalę się rysunkiem! 28.01.09, 20:54 Pięknie dziękujmy za pochwały. Ja też jestem baaardzo dumna z tego rysunku Ania narysowała go zupełnie samodzielnie ja w tym czasie wyszłam do łazienki, po powrocie dostałam rysunek z objaśnieniem: „ MAMA! Tu oci, usi, nos, ija (szyja), ogi (nogi) – to te kreski u dołu twarzy- i osi (włosy)” Po mojej prośbie dorysowała jeszcze słonko. Moje dziecko jest w ogóle dziwne (ale tak pozytywnie) mało jeszcze mówi, ale zna cały alfabet i cyfry 1-9– nie wiem skąd bo jej nie uczyliśmy przecież . Jeśli nie potrafi wypowiedzieć czego to pokazuje palcem na nasze pytanie. Ja też wcześnie czytałam (ok. 4 r.ż.) i ogólnie byłam „mądrym dzieckiem” ale ona podobno jest lepsza A jeszcze dziś pokazała talent malarski. Od tradycyjnych zabawek woli puzzle, układanki, naklejanki, itp. Boję się żeby czegoś nie zaniedbać, ale chcę też żeby bawiła się jak każde dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś