misiaczek-7 22.05.09, 10:40 Wszyscy którzy usłyszą imie mojej córci mówią"co druga dziewczynka ma naimie Wiktoria".Czy u Was też tak jest?.Jakie są Wasze córeczki o tym dla mnie pięknym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolciaa23 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 25.05.09, 09:43 moja córka ma 6 lat, i nie znamy jeszcze żadnej Wiktorii Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak-1 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 29.05.09, 21:00 Moja ma 1rok i 3 miesiące, niestety w piaskownicy rzeczywiście jest co druga Wiktoria. My byśmy wybrali inne imię ale chcieliśmy uczcić zmarła mamę mojego męża i tak wyszło... Dosyć trudno się zdrabnia i jak narazie jest za poważne dla mojej ślicznej żabki. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 10.06.09, 13:53 moja jest Victoria bo ma podwójne obywatelstwo, ale fakt -duzo jest dziewczynek z tym imieniem Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa33 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 11.06.09, 10:44 Ja również mam Wiktorie ale przyznam że o wiele więcej jest Julii także ja bym bardziej powiedziała że co druga to Julia a nie Wiktoria.W samej rodzinie u nas są cztery Julie. Odpowiedz Link Zgłoś
samanya111 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 02.08.09, 17:07 Ja mam 6-mieisęczną Wikusie i innej nie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
karmentori.1 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 03.12.09, 13:31 mam 3letnia WIKTORIE i stwierdzam ze to piekne imiefaktycznie jest sporo dziewczynek o tym imieniu,ale uwazam ze nie ma co patrzec na takie fakty..moja kolezanka zeby uniknac tego typu "powtorzen" nadala corce imie Jessika i ta dziewczynka ma 2latka i w pelni nie wypowiedziala jeszcze swego imienia...czy warto tak sie poswiecac dla nowoczesnosci????chyba nie! moja corka z duma mowi"mam na imie Wiktolia"i strasznie nas tym rozczula pozd.wzystkie mamusie małych i dużych WIKTORII Odpowiedz Link Zgłoś
maja1015 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 13.11.09, 14:42 MOJA CÓRECZKA MA 2 LATKA I MA NA IMIE WIKTORKA FAKTYCZNIE JEST DUŻO DZIECI O TYM IMIENIU ALE JA SIĘ TYM NIE PRZEJMUJĘ IMIE JEST SUPER I MOZNA ZDRABNIAĆ NA WIELE SPOSOBÓW WIKI WIKUSIA WIKTORKA , MOJA CÓRECZKA MÓWI NA SIEBIE IKA Odpowiedz Link Zgłoś
aldipipi Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 09.09.09, 19:13 moja córcia ma 2 latka i 10 miesięcy i nie słyszałam nigdzie że jest druga Wiktoria w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
beniita35 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 13.10.09, 14:00 moja ma juz 11 lat.W klasie nie ma żadnej Wiktorii.Jaka jest? Rozpieszczona jedynaczka.Ponieważ wkroczyła w okres buntu jest ciężko.Jak była mała była przesłodka i grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pinka1507 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 19.11.09, 14:55 Ja też jestem mamą Wiktorii. Uważam, że to przepiękne imię, mówimy na nią: Wikusia, Wikunia, Wiki, Wika, Wiktorcia. Moja Wikunia ma rok i 4 miesiące i muszę powiedzieć, że prawdziwa z niej królewna. Na pewno więcej jest Julek, Wiktorii u nas w piaskownicy innych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_wiedzma Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 28.04.10, 21:25 Moja Wikula skończyła 3 lata dopiero co. U nas na Grochowie jest dosyć dużo Wiktorii. Ale moja jest takim urwisem z nadmiarem energii że nie sposób jej pomylić z innym dzieckiem A poza tym jak tylko nauczyła się mówić nazwała się sama Bubą, więc jak jesteśmy na placu zabaw nie mam problemu z zawołaniem jej. O ile na Wikę odwróci się kilka dziewczynek, tak na Bubusia tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.witkowska Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 23.11.09, 12:50 ja też mama Wiktorii jestem, na szczęście w rodzinie i na osiedlu nie ma innych póki co... a imię wybrane nie dlatego, że modne, tylko to takie nasze "zwycięstwo".... Odpowiedz Link Zgłoś
justi125 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 12.01.10, 18:26 czesc. tez mam corke Wiki ma 2,5roku. jak sie urodzila do pol roku jak by dziecka nie bylo w domku teraz jest mala cwaniara,zaczyna sie klucic i wymyslac ale to jest takie slodziudkie te imie pasuje do niej jak ulal Wiktoria - Kobieta o tym imieniu jest wszechstronnie utalentowaną osobą zwłaszcza w dziedzinie nauk humanistycznych. W wielu dziedzinach życia zwycięża, dzięki swej pracowitości, zaparciu w dążeniu do celu i uporowi, jaki ją cechuje. Jest niewiastą o wielkiej intuicji, ustabilizowanych przekonaniach religijnych, autorytatywnym charakterze i mocnym postanowieniu służenia społeczności. Jest tolerancyjna, skłonna uznawać racje innych. Posiada duże umiejętności przystosowania się do nowego otoczenia i innych warunków. Wiele przebywa na łonie natury. Miłość traktuje jako na wyższe uczucie. pozdrawiam wszystkie mamy Wiktorii Odpowiedz Link Zgłoś
emila12a Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 17.01.10, 14:11 Ja jestem mamą Wiktorii , która ma już cztery latka jest niesamowitą piosenkarła ,wróżka , tancerką wspaniałą córeczką i cudowną siostrzyczką jak urodziłam drugą córke wpadła na oddział ginekologiczny i krzyczała hura moja mama urodziła mi siostrzyczke wiecie o tym Odpowiedz Link Zgłoś
ankarzyk Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 25.01.10, 20:48 Ja też ma Wiki !!! już jak byłam mała, bawiłam się lalkami i zawsze miałam córcię Wiktorię i synka Filipa...i sobie wymyśliłam - córka Wiki, tata - Filip.....synka nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
poczesia Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 24.02.10, 22:16 Ja nazwałam swoją VICTORIA i żadna u nas na wsi tak się nie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.witkowska Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 05.05.10, 12:05 a kiedy wasze córcie obchodzą imieniny??? bo są różne daty i nie wiem jaką wybrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 06.05.10, 12:03 Moja Wiktorynka skonczyła 4 msce Owszem, jest to drugie pod wzgledem najczesciej nadawanych imion w Polsce (zaraz po Julce, która jest na 1 miejscu) od kilku lat, ale co tam ! Imie wybrał tata,ja miałam inne typy,własnie ze wzgledu na popularnosc,ale imie bardzo ładne i pasuje do mojej córeczki Odpowiedz Link Zgłoś
gabinet.wojczyk Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 06.05.10, 14:24 Rzeczywiście to ostatnio dość popularne imię. ----------------------------- Logopeda Odpowiedz Link Zgłoś
inez1978 Re: Mamy Wiktorii czy tu są? 29.08.10, 18:01 Niby jest to popularne imię ale my nie znamy żadnej Wiktorii po za naszą Wikulą w przeciwieństwie do Julii ( 4 w bliskim otoczeniu jednej Wiktorii) Pozdrawiamy Wiktorie -- Wiktoria ur. 08.12.2008r. 2920g, 53 cm, 10pkt. Odpowiedz Link Zgłoś