lila1974 25.08.09, 13:13 Korzystacie z ostatnich dni wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikak14 Re: Co u Was słychać? 25.08.09, 18:21 Korzystamy, leniuchujemy,gramy, ale równocześnie kupiliśmy kapcie i szczotkę do mycia zębów na nowy rok przedszkolny, już wróciliśmy na treningi. Zdmuchnęliśmy pięć świeczek na urodzinowym torcie. Przy okazji wszystkiego najlepszego dla Kornelii z okazji 5 urodzin (jeśli dobrze pamiętam też urodziła się w sierpniu). A co u was? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Co u Was słychać? 26.08.09, 11:00 Po wakacjach zostały tylko wspomnienia. Kornelka siedzi teraz u dziadków, moich rodziców, ale nie narzeka. Ma tam kuzynki, koleżanki, ogród, rower ... moc atrakcji, więc tylko czasami zadzwoni z wiadomością, że kocha ... pewnie jak jej babcia przypomni O przedszkole pyta co jakiś czas i zapewne chętnie do niego wróci. Za urodzinowe życzenia serdecznie dziękuję w jej imieniu. Zastanawiam się, czy zorganizować jej kolejne urodziny, tym razem dla koleżanek z przedszkola i innych zaprzyjaźnionych, bo te prawdziwe wypadły na urlopie ... na szczęście był Wojtuś, czyli poznany w Pobierowie "przyjaciel". Urodziny w wakacje to trochę niesprawiedliwie dla takiego jubilata, bo towarzystwo rozjechane. DLa Was rónież serdeczne życzenia i wszelkich powodów do radości Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: Co u Was słychać? 28.08.09, 21:43 My byliśmy na wakacjach na wsi u babci.Dzieci wybiegały się, zaczęrpnęły słoneczka. Wczoraj i dzisiaj robiliśmy zakupy do przedszkola - kapcie,bluzeczki i spodenki. Mateuszek ma Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr Re: Co u Was słychać? 01.09.09, 12:35 Dawno nie zaglądałam do Was. Dzisiaj jest 01.09. Michał juz się nie mógł doczekać przedszkola. Stęsknił się za kolegami i koleżankami. Dla narzeczonej narysował laurkę, którą zażyczył sobie, żeby włożyć w kopertę... Zaniosłam do przedszkola pościel i piżamkę a okaząło sie, że w starszakach dzieci już nie leżakują. Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od tego co był - czego Wam niniejszym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: Co u Was słychać? 01.09.09, 12:59 Do ostatniego dnia dzieciaki szalały Ola szykuje sie do szkoły, jak brat, bo "mało czasu zostało, co to rok!" A ona ma tyle nauki - czytanie, pisanie i wogóle Wczoraj wieczorem mordowała mnie jeszcze o literki do pisania, bo ona będzie je pani pokazywać. Padłam Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: Co u Was słychać? 01.09.09, 14:18 Mateuszek od wczoraj z rana miał wymioty i biegunkę przez cały dzień. W nocy miał goraczkę, ale rano wszystko było juz dobrze. Do przedszkola nie posałałm go,żeby wyzdrowiał na diecie w domciu. Zaprowadzilismy za to młodszego brata Łukaszka. Ale jak powiedziałam Mateuszkowi,że juz w czwartek pójdzie do przedszkola, to odrazu zaczął bolec go brzuszek Zastanawiam się czy to aby było zatrucie pokarmowe, czy też nerwy mojego dziecka? Mateuszek ma Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś