24lena 13.11.09, 10:44 ...nie,nie niczego sie nie obawiam jak ma cos sie stac to zawsze czternastego :] Dla przesadnych ...na szczescie :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyrobal Re: 13 - sty piatek 13.11.09, 11:23 No mnie się już zaczął uroczo. Z samego rana pożarłam się z małżonem. Teraz wychodzi na to, że ja jestem wredna suka, a on bidny pokrzywdzony i strzela fochami - na złość tacie nasram w gacie. Aaa tam, w dupie go mam. Kotek uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: 13 - sty piatek 13.11.09, 15:37 u mnie na razie odpukac nic sie nie dzieje... strasznego ale moze jak M wroci kolejny dzien pozniej niz zwykle... bo pracuje... a ja z chorym dzieckiem siedze w domu i tez wariuje ....to tez sie polkolcimy ? to sie wtedy bede z Toba solidaryzowac robalu aaaaale dlugo sie nie moge gniewac bo jutro mam M urodziny i wypadaloby zlozyc zyczenia ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: 13 - sty piatek 13.11.09, 21:13 A JA NIE WIEDZIALAM, WLASNIE MNIE OSWIECILAS WIEC SIE NIE LICZY, NAWET FAJNY DZIEN MIALAM. mOJ SASIAD MA ZA TO PRZERABANE BO WIEJE NA MAXA I WLASNIE MU SIE PLOT ZAWALIL. ooooj caps przepraszam.... pomagalam mu w tej ulewie ten plot postawic ale podarowalismy sobie, mysle ze do rana sie w calosci zawali Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: 13 - sty piatek 14.11.09, 09:31 Nie jestem przesadna ale jakos zawsze sie dziwnie czuje 13 w piatek Kiedys lecialam w taki dzien samolotem, balam sie bardziej niz zwykle. Wczoraj do roboty nie pojechalam samochodem poszlam na piechote, w pracy tez bylam ostrozniejsza, wszystko sprawdzalam po 3 razy wiem, durna jestem ale tak jakos ta data na mnie dziwnie dziala. Na szczescei dzien zakonczyl sie bez zadnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: 13 - sty piatek 14.11.09, 15:13 A ja nie skojarzyłam, że wczoraj był piątek 13-go! W każdym razie przeżyłam, poza chorobą Kuby nie wydarzyło się nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś