Dodaj do ulubionych

Zabawka - pomóżcie wybrać

25.11.10, 20:09
Dziewczęta, pomóżcie mi wybrać zabawkę dla Jaśka. Ma kosztować ok. 200zł, chętnie do kupienia stacjonarnie, ale może i wysyłkowo wchodzi w grę. Jaś ma 7,5 m-ca, zabawka może być mocno na wyrost.
Domyślacie się pewnie, że chciałabym by było to coś nie typu fiszerprajsowego.
Obserwuj wątek
    • verenne Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 25.11.10, 20:26
      A może laufrad, skoro może być mocno na wyrost?
    • niebioska Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 25.11.10, 22:13
      koń na biegunach? do nas właśnie dotarł, choć biedak do gwiazdki musi mieszkać w pudle smile.
      rai-bud.pl/kat_4_46_59_0_1.html?PHPSESSID=c4f0f08dfe2c8c68a95604c8211da19b
      • tygrysekkrakow Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 26.11.10, 00:10
        Moja od paru dni użytkuje łosia na biegunach z IKEI. Ma 13 miechów a sama się umie rozbujać i już prawie umie złazić/włazić (tylko raz spadła przy tym). Polecam smile
        • laoni27 Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 26.11.10, 07:23
          a coś takiego? www.bumzabawki.pl/pl/p/Drewniany-wozek-do-pchania-z-klockami/895
        • ciociacesia moja bała sie łosia 26.11.10, 08:57
          tego z ikei. dopiero za piatym razem chyba dala sie do niego przekonac

jakis jezdzik moze? ponoc wheely bug sa fantastyczne - drewniane, drogie i dostepne wysyłkowo i stacjonarnie pod warszawą
          sklep sie chyba orlinkowo.pl nazywa
          • agnieszka_z-d Re: moja bała sie łosia 26.11.10, 10:36
            W orlinkowie możesz kupować w ciemno. Jakby coś - kontaktuj się z właścicielką - doradzi, nie wciśnie shitu. Sama jest Mamą trojki Dzieci (najmłodszy ma 3 latka), więc wie co i jaksmile
            • ciociacesia mi sie te ich biedronki 26.11.10, 10:59
              na kólkach szalenie podobaja, ale poza moim zasiegiem a i dziecko za stare na takie cuda
              • kotkowa Re: mi sie te ich biedronki 26.11.10, 13:04
                my wczoraj zmontowalismy malemu samochodzik taki jezdzacy, w ktorym sie siedzi. krzysiu zachwycony, chcial jezdzic, grzebal we wszystkim dookola, walil raczka w piszczalki, ale niestety autko nie jest jeszcze dla niego. ma za mocno rozstawione nozki, nie moze jeszcze w nim siedziec. byl placz jak go wyciagalam, wiec wiem, ze na przyszlosc sie sprawdzi smile
    • dagis.1 Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 26.11.10, 13:52
      wczoraj gadalam z kolezanka dziecia w podobnym wieku - z reszta sie znacie z forum rowiesniczego chyba. tak sobie marudzilysmy ze nie wiadomo co wlasnie! i oswiecilo mnie gdy zasypialam! kolcki geomag baby!

bo sa megakreatywne imo

u nas byly juz:

- klockami
      - gryzakami
      - pilkami
      - bankami-wstankami
      - magnesami na lodowke
      - zabawkami do wanny
      - grzechotkami

polecam! nawet ze 2 komplety
    • bajkolubka Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 27.11.10, 07:29
      A mnie baardzoo podobaja sie francuskie zabawki Smoby Cotoons. Sliczne kolory, pomyslowe, edukacyjne. Na razie kupilam krzywa wieze, ale jeszcze synkowi nie pokazalam, bo on ma prawie 6 m i raczej zainteresowany jest gryzakami i grzechotkami.
      www.smoby.fr/cotoons.html

"Ucz swoje dzieci milczeć. Mówić nauczą się same."(B. Franklin)
    • kinga_owca Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 27.11.10, 19:35
      jeździk smile
    • jul-kaa Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 27.11.10, 22:02
      Mam na razie 4 typy:

https://www.drewniaczek.eu/data/gfx/pictures/medium/4/0/604_1.jpghttps://www.drewniaczek.eu/data/gfx/pictures/medium/0/3/1230_1.jpghttps://www.drewniaczek.eu/data/gfx/pictures/medium/7/3/2937_1.jpghttps://www.drewniaczek.eu/data/gfx/pictures/medium/6/8/3586_1.jpg
      • agnen Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 27.11.10, 22:40
        dla takiego maluszka zamiast laufrada polecam takie jeździdło: www.bumzabawki.pl/pl/c/Jezdziki/18/1/phot/3, będzie miał zabawę szybciej (od roku chyba czycoś koło tego) smile
      • misior_biorn Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 27.11.10, 22:42
        My mamy taki podobny stoliczek do tych dwóch pokazanych przez ciebie, firmy Boikido
        https://www.kirabo.pl/media/products/MK-BK-001/images/thumbnail/large_boikido_kubusa.JPG?updated_at=1266504628
        i oprócz tego, że mi się bardzo podoba wink to szału nie ma. Synek wykorzystuje głównie jako schowek na na inne zabawki.
        Jakbym miała teraz wybierać, wzięłabym ten wózek z klockami. Na laufrad baardzo za wcześnie, jeszcze będą okazje, a taki wózek już przy nauce chodzenia będzie się cieszył zainteresowaniem smile
        • laoni27 Re: Zabawka - pomóżcie wybrać 27.11.10, 23:27
          Mam taki jeździk z Gepetto, a konkretnie biedronkę i oprócz pięknego wyglądu nie sprawdził się zupełnie. Jest wywrotny, rozstaw kół za mały, młoda najeżdżała sobie na pięty, szczerze zawiodłam się bardzo. Mam nadzieję, że może będzie na nim bezpieczna jak jeszcze troszkę podrośnie. Za to pchacz jest super, córa lubiła przy nim chodzić cieszyła się bardzo. Ja mam taki archiwumallegro.pl/drewniany_pchacz_jezdzik_chodzik_bajowawa-835171366.html. Ten jest bardzo ciężki, stabilny, jak córa przy nim wstawała nie przewracał się, no ale żeby zmienić kierunek jazdy musiałam go obracaćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka